Başkan Esen, 12 Bin Kursiyer Eğitim Gördü

Gündem 27.05.2019 - 19:43, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1553+ kez okundu.
 

Başkan Esen, 12 Bin Kursiyer Eğitim Gördü

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Konyaaltı Belediyesi Konyaaltı Sanat Eğitimi Merkezi (KONSEM)’nde eğitim gören kursiyerlerin yıl sonu sergi ve gösterilerini izledi.
2018-2019 eğitim öğretim yılında KONSEM’de mesleki, sanat ve hobi alanlarında eğitim gören kursiyerler, yıl boyunca yapmış oldukları el ürünlerini sergiyle görücüye çıkardı. Konyaaltı Belediyesi Hizmet Binası önünde açılan sergiye Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen ile çok sayıda kursiyer ve vatandaş katıldı. DEFİLE VE ORKESTRA BÜYÜLEDİ KONSEM’de eğitim gören kursiyerlerin işaret diliyle okuduğu İstiklal Marşına, davetliler büyük bir coşkuyla eşlik etti. Ardından Konyaaltı Belediyesi Keman Orkestrası sahne aldı. Orkestranın muhteşem mini konseri sonrasında ise dikiş-nakış kursiyerlerinin yıl boyunca kendi dikmiş oldukları elbiselerle yaptığı defile gösterisi gerçekleştirildi. EMEK VAR, SABIR VAR Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, KONSEM kurslarında 2018-2019 yılı eğitim öğretim döneminde 42 branşta 393 kurs açtıklarını, bu kurslarda ise 11 bin 923 kursiyerin eğitim gördüğünü söyledi. Başkan Semih Esen şöyle konuştu, “Kurslarımızda eğitim gören ev hanımları kadar onları evlerinde bekleyen beylerin de bu sergide emekleri var. Çünkü burada, emek var, sabır var, hoş görü var. Tüm bu güzel kavramlar ancak dayanışma ile ortaya çıkabilir. Başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm kursiyerlerimizi ve varsa eğer onların eşlerini kutluyorum.” Konuşmaların ardından Başkan Semih Esen, resim, tezhip, dikiş-nakış, ahşap boyuma, seramik ve cam süsleri kursiyerlerinin yapmış olduğu ürünlerin yer aldığı sergiyi gezdi.
Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Konyaaltı Belediyesi Konyaaltı Sanat Eğitimi Merkezi (KONSEM)’nde eğitim gören kursiyerlerin yıl sonu sergi ve gösterilerini izledi.

2018-2019 eğitim öğretim yılında KONSEM’de mesleki, sanat ve hobi alanlarında eğitim gören kursiyerler, yıl boyunca yapmış oldukları el ürünlerini sergiyle görücüye çıkardı. Konyaaltı Belediyesi Hizmet Binası önünde açılan sergiye Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen ile çok sayıda kursiyer ve vatandaş katıldı.

DEFİLE VE ORKESTRA BÜYÜLEDİ
KONSEM’de eğitim gören kursiyerlerin işaret diliyle okuduğu İstiklal Marşına, davetliler büyük bir coşkuyla eşlik etti. Ardından Konyaaltı Belediyesi Keman Orkestrası sahne aldı. Orkestranın muhteşem mini konseri sonrasında ise dikiş-nakış kursiyerlerinin yıl boyunca kendi dikmiş oldukları elbiselerle yaptığı defile gösterisi gerçekleştirildi.

EMEK VAR, SABIR VAR
Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, KONSEM kurslarında 2018-2019 yılı eğitim öğretim döneminde 42 branşta 393 kurs açtıklarını, bu kurslarda ise 11 bin 923 kursiyerin eğitim gördüğünü söyledi. Başkan Semih Esen şöyle konuştu, “Kurslarımızda eğitim gören ev hanımları kadar onları evlerinde bekleyen beylerin de bu sergide emekleri var. Çünkü burada, emek var, sabır var, hoş görü var. Tüm bu güzel kavramlar ancak dayanışma ile ortaya çıkabilir. Başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm kursiyerlerimizi ve varsa eğer onların eşlerini kutluyorum.”

Konuşmaların ardından Başkan Semih Esen, resim, tezhip, dikiş-nakış, ahşap boyuma, seramik ve cam süsleri kursiyerlerinin yapmış olduğu ürünlerin yer aldığı sergiyi gezdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.