Başkan Esen’den 1 Mayıs Mesajı

Gündem 29.04.2022 - 18:47, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1894+ kez okundu.
 

Başkan Esen’den 1 Mayıs Mesajı

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü dolayısıyla yayımladığı mesajda “Dünyayı güzelleştiren sermaye sahiplerinin sermayesi değil, emekçilerin emeğidir” dedi.
Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü dolayısıyla yayımladığı mesajda “Dünyayı güzelleştiren sermaye sahiplerinin sermayesi değil, emekçilerin emeğidir” dedi. Başkan Esen, mesajında şu ifadelere yer verdi: Çalışan, üreten, emek harcayan ve emeği ile evine ekmek götüren değerli işçi kardeşlerim; Sizler, bizim için her daim birer gizli kahramansınız. Aynı zamanda evinizde çocuklarınızın kahraman anne ve kahraman babalarısınız. Emeğin en kutsal değerlerden biri olduğunu hiçbir zaman unutmuyoruz. Çünkü baktığımız her yerde sizlerin el izi ve emek gücü var. Bu emeğin karşılığını en üst düzeyde alabilmeniz için göreve geldiğimiz günden bu yana eskiden olduğu gibi yine her daim sizlerin lehine kararlar alıyoruz. Ancak biliyoruz ki ülkemizin ekonomik şartları ve mevcut sistem sizlerin emeğinin karşılığını yeterince karşılayamamaktadır. Bunun düzelmesi için var gücümüz ile çalışıyor, sizlerin sesi olmaya devam ediyoruz. Gerek ekonomik gerek sosyal haklarınızı yükseltmek için yetkilerimiz dahlinde gerekli mercilere iletiyoruz. Biliyoruz ki günümüz şartlarında emeğinizin karşılığı ne olursa olsun az kalıyor. Ancak, bunu düzelteceğimize ve ülkemizi diğer tüm konularda olduğu gibi bu konuda da hak ettiği noktaya taşıyacağımıza inanıyorum. Emeğin, dayanışmanın ve birliğin günü olan 1 Mayıs’ta hep birlikte yine “Hak, eşitlik ve emek” diye haykıracağız. Çünkü dünyayı güzelleştiren sermaye sahiplerinin sermayesi değil, emekçilerin emeğidir! 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nüz kutlu olsun. Yaşasın 1 Mayıs!
Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü dolayısıyla yayımladığı mesajda “Dünyayı güzelleştiren sermaye sahiplerinin sermayesi değil, emekçilerin emeğidir” dedi.

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü dolayısıyla yayımladığı mesajda “Dünyayı güzelleştiren sermaye sahiplerinin sermayesi değil, emekçilerin emeğidir” dedi.

Başkan Esen, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Çalışan, üreten, emek harcayan ve emeği ile evine ekmek götüren değerli işçi kardeşlerim;

Sizler, bizim için her daim birer gizli kahramansınız. Aynı zamanda evinizde çocuklarınızın kahraman anne ve kahraman babalarısınız. Emeğin en kutsal değerlerden biri olduğunu hiçbir zaman unutmuyoruz. Çünkü baktığımız her yerde sizlerin el izi ve emek gücü var. Bu emeğin karşılığını en üst düzeyde alabilmeniz için göreve geldiğimiz günden bu yana eskiden olduğu gibi yine her daim sizlerin lehine kararlar alıyoruz. Ancak biliyoruz ki ülkemizin ekonomik şartları ve mevcut sistem sizlerin emeğinin karşılığını yeterince karşılayamamaktadır. Bunun düzelmesi için var gücümüz ile çalışıyor, sizlerin sesi olmaya devam ediyoruz. Gerek ekonomik gerek sosyal haklarınızı yükseltmek için yetkilerimiz dahlinde gerekli mercilere iletiyoruz.

Biliyoruz ki günümüz şartlarında emeğinizin karşılığı ne olursa olsun az kalıyor. Ancak, bunu düzelteceğimize ve ülkemizi diğer tüm konularda olduğu gibi bu konuda da hak ettiği noktaya taşıyacağımıza inanıyorum. Emeğin, dayanışmanın ve birliğin günü olan 1 Mayıs’ta hep birlikte yine “Hak, eşitlik ve emek” diye haykıracağız. Çünkü dünyayı güzelleştiren sermaye sahiplerinin sermayesi değil, emekçilerin emeğidir! 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nüz kutlu olsun. Yaşasın 1 Mayıs!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.