Başkan Esen’den Bayram Mesajı

Gündem 29.07.2020 - 23:58, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1932+ kez okundu.
 

Başkan Esen’den Bayram Mesajı

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, “Manevi duyguların pekiştiği, kardeşlik ve dayanışmanın ön plana çıktığı bayramlarımız; toplumumuzun birlik, beraberlik, paylaşma, sevgi, saygı ve milli duygularını gel
Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, “Manevi duyguların pekiştiği, kardeşlik ve dayanışmanın ön plana çıktığı bayramlarımız; toplumumuzun birlik, beraberlik, paylaşma, sevgi, saygı ve milli duygularını gelecek nesillere aktarmasında öncülük eden en önemli günlerimizdir” dedi Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, 31 Temmuz Cuma günü başlayacak Kurban Bayramı’na yönelik kutlama mesajı yayımladı. Esen, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Manevi duyguların pekiştiği, kardeşlik ve dayanışmanın ön plana çıktığı bayramlarımız; toplumumuzun birlik, beraberlik, paylaşma, sevgi, saygı ve milli duygularını gelecek nesillere aktarmasında öncülük eden en önemli günlerimizdir. Bu yıl, Kurban Bayramı’nı yine aynı duygularla karşılarken, sağlığımıza daha fazla dikkat etmemiz gereken bir süreçten geçtiğimizi de unutmamalıyız. Aylardır tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de etkisini sürdüren Koronavirüs salgınına karşı önlemlerimizi almaya devam ediyoruz. Bu noktada siz değerli hemşehrilerimin de bireysel alacağı tedbirler son derece önem arz etmektedir. Özellikle kurban kesimi öncesinde, kesim sırasında ve sonrasında gerekli tüm önlemlerinizi almayı unutmayın. Zira sağlığınız her şeyden önemlidir. Kültürümüzün bir parçası olan paylaşma ve yardımlaşma, aynı zamanda dinimizin de gereklerindendir. Paylaşma kültürünü nesiller boyu yaşatmak ise hepimizin birincil görevlerindendir. Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne, bu bilinçle hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Yolumuza, mazlumu ve ihtiyaç sahibini her zaman gören, koruyan ve kollayan bir anlayışla devam edeceğiz. Bu düşüncelerle siz değerli hemşehrilerimin Kurban Bayramı’nı en içten duygularla kutluyor, huzurlu ve sağlıklı bir bayram geçirmenizi diliyorum.”
Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, “Manevi duyguların pekiştiği, kardeşlik ve dayanışmanın ön plana çıktığı bayramlarımız; toplumumuzun birlik, beraberlik, paylaşma, sevgi, saygı ve milli duygularını gel

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, “Manevi duyguların pekiştiği, kardeşlik ve dayanışmanın ön plana çıktığı bayramlarımız; toplumumuzun birlik, beraberlik, paylaşma, sevgi, saygı ve milli duygularını gelecek nesillere aktarmasında öncülük eden en önemli günlerimizdir” dedi

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, 31 Temmuz Cuma günü başlayacak Kurban Bayramı’na yönelik kutlama mesajı yayımladı. Esen, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Manevi duyguların pekiştiği, kardeşlik ve dayanışmanın ön plana çıktığı bayramlarımız; toplumumuzun birlik, beraberlik, paylaşma, sevgi, saygı ve milli duygularını gelecek nesillere aktarmasında öncülük eden en önemli günlerimizdir. Bu yıl, Kurban Bayramı’nı yine aynı duygularla karşılarken, sağlığımıza daha fazla dikkat etmemiz gereken bir süreçten geçtiğimizi de unutmamalıyız. Aylardır tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de etkisini sürdüren Koronavirüs salgınına karşı önlemlerimizi almaya devam ediyoruz. Bu noktada siz değerli hemşehrilerimin de bireysel alacağı tedbirler son derece önem arz etmektedir. Özellikle kurban kesimi öncesinde, kesim sırasında ve sonrasında gerekli tüm önlemlerinizi almayı unutmayın. Zira sağlığınız her şeyden önemlidir.

Kültürümüzün bir parçası olan paylaşma ve yardımlaşma, aynı zamanda dinimizin de gereklerindendir. Paylaşma kültürünü nesiller boyu yaşatmak ise hepimizin birincil görevlerindendir. Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne, bu bilinçle hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Yolumuza, mazlumu ve ihtiyaç sahibini her zaman gören, koruyan ve kollayan bir anlayışla devam edeceğiz.

Bu düşüncelerle siz değerli hemşehrilerimin Kurban Bayramı’nı en içten duygularla kutluyor, huzurlu ve sağlıklı bir bayram geçirmenizi diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.