Başkan Esen’e AGİDER’den Teşekkür Plaketi

Asayiş 23.06.2021 - 19:21, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2535+ kez okundu.
 

Başkan Esen’e AGİDER’den Teşekkür Plaketi

Akdeniz Girişimci İş Kadınları Derneği (AGİDER), kadın girişimciliğine desteklerinden dolayı Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’e teşekkür plaketi verdi.   Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Akdeniz Girişimci İş Kadınları Derneği (AGİDER) Başkanı Figen Sayın Yıldıran’ın ev sahipliğinde düzenlenen ‘AGİDER 2021 Olağan Açılış Toplantısı’na katıldı. AGİDER’in yeni yönetimi, toplantıda covid-19’un iş dünyasında oluşturduğu tahribatı değerlendirdi. Toplantıda konuşan Başkan Semih Esen de pandeminin etkisinin toplumun her kesimde ciddi anlamda hissedildiğini ifade etti. HER ZAMAN YANINIZDAYIZ Başkan Esen, “Artık hepimiz evimizden dışarı çıkmaya başladık, etrafa bakmaya başladık, değim yerindeyse bu fırtınanın bağa bahçeye ne zarar verdiğini yavaş yavaş görmeye başladık. Büyük ihtimalle ekim-kasım aylarında pandeminin iş dünyasına ne zarar verdiği, ne tahribat yaptığı daha net ortaya çıkacaktır. Figen Hanım, kendi işini yapan kadınların dörtte birinin pandemi nedeniyle işini kaybettiğini söyledi. Bu ciddi anlamda üzücü ve yıkıcı bir durum. Bu durumun önlenmesiyle ilgili üzerimize düşeni her zaman yapmaya hazır olduğumuzu buradan sizlere beyan etmek istiyorum ve söz veriyorum” dedi. KADINLARIMIZI CESARETLENDİRMELİYİZ Başkan Semih Esen, kadın girişimciliğinin toplumda desteklenmesi veyahut önüne çıkan engellerin ortadan kaldırılması gerektiğini vurguladı. Esen, şöyle konuştu: “Siz bir iş yapmaya karar verirsiniz ve onlar size nasıl olmayacağını, neden olmayacağını söylerler. Halbuki aslında neden olmayacağını, nasıl olmayacağını söyleyen bu erkeklerin hemen hemen tamamı okul hayatından itibaren iş dünyasına, siyaset dünyasına kadar her kritik anda ya annelerinin, ya kız kardeşlerinin ya eşlerinin ya da kızlarının takviyesi ve desteği ile hep moral bulup ayağa kalkmışlardır. Neden olmaz, niçin olmaz sözleri yerine kadınlarımızı cesaretlendirmemiz gerekir” sözleriyle de konuşmasını tamamladı.  AGİDER Başkanı Figen Sayın Yıldıran, Başkan Semih Esen’e plaket takdim ederek, destekleri için teşekkür etti.

Akdeniz Girişimci İş Kadınları Derneği (AGİDER), kadın girişimciliğine desteklerinden dolayı Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’e teşekkür plaketi verdi.
 

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Akdeniz Girişimci İş Kadınları Derneği (AGİDER) Başkanı Figen Sayın Yıldıran’ın ev sahipliğinde düzenlenen ‘AGİDER 2021 Olağan Açılış Toplantısı’na katıldı. AGİDER’in yeni yönetimi, toplantıda covid-19’un iş dünyasında oluşturduğu tahribatı değerlendirdi. Toplantıda konuşan Başkan Semih Esen de pandeminin etkisinin toplumun her kesimde ciddi anlamda hissedildiğini ifade etti.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Başkan Esen, “Artık hepimiz evimizden dışarı çıkmaya başladık, etrafa bakmaya başladık, değim yerindeyse bu fırtınanın bağa bahçeye ne zarar verdiğini yavaş yavaş görmeye başladık. Büyük ihtimalle ekim-kasım aylarında pandeminin iş dünyasına ne zarar verdiği, ne tahribat yaptığı daha net ortaya çıkacaktır. Figen Hanım, kendi işini yapan kadınların dörtte birinin pandemi nedeniyle işini kaybettiğini söyledi. Bu ciddi anlamda üzücü ve yıkıcı bir durum. Bu durumun önlenmesiyle ilgili üzerimize düşeni her zaman yapmaya hazır olduğumuzu buradan sizlere beyan etmek istiyorum ve söz veriyorum” dedi.

KADINLARIMIZI CESARETLENDİRMELİYİZ

Başkan Semih Esen, kadın girişimciliğinin toplumda desteklenmesi veyahut önüne çıkan engellerin ortadan kaldırılması gerektiğini vurguladı. Esen, şöyle konuştu:

“Siz bir iş yapmaya karar verirsiniz ve onlar size nasıl olmayacağını, neden olmayacağını söylerler. Halbuki aslında neden olmayacağını, nasıl olmayacağını söyleyen bu erkeklerin hemen hemen tamamı okul hayatından itibaren iş dünyasına, siyaset dünyasına kadar her kritik anda ya annelerinin, ya kız kardeşlerinin ya eşlerinin ya da kızlarının takviyesi ve desteği ile hep moral bulup ayağa kalkmışlardır. Neden olmaz, niçin olmaz sözleri yerine kadınlarımızı cesaretlendirmemiz gerekir” sözleriyle de konuşmasını tamamladı. 

AGİDER Başkanı Figen Sayın Yıldıran, Başkan Semih Esen’e plaket takdim ederek, destekleri için teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.