Başkan Esen, Personeliyle Bayramlaştı

Gündem 01.06.2019 - 16:50, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2120+ kez okundu.
 

Başkan Esen, Personeliyle Bayramlaştı

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Ramazan Bayramı öncesi son resmi iş gününde personelle bayramlaşarak, Ramazan Bayramlarını kutladı.
Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, 9 günlük Ramazan Bayramı tatili öncesi ilk olarak personeliyle bayramlaştı. Başkanlık makamında gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde Başkan Semih Esen, başkan yardımcıları, birim müdürleri ile tüm çalışanların Ramazan Bayramı’nı kutladı. Başkan Semih Esen, bayramların birlik ve beraberliğin en istisna yaşandığı günler olduğunu belirterek, “Gelenek haline gelen bayramlaşma törenimizi gerçekleştirdik. Aileniz, sevdikleriniz ile mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum. Bayram süresince belediye ekiplerimiz halkımızın huzur ve mutluluğu için görev başında olacaktır. Tatile gelecek olan misafirlerimizi en iyi şekilde Konyaaltı’mızda ağırlayacağız. Tüm hemşehrilerimizin Ramazan Bayramı kutlu olsun” dedi.
Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Ramazan Bayramı öncesi son resmi iş gününde personelle bayramlaşarak, Ramazan Bayramlarını kutladı.

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, 9 günlük Ramazan Bayramı tatili öncesi ilk olarak personeliyle bayramlaştı. Başkanlık makamında gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde Başkan Semih Esen, başkan yardımcıları, birim müdürleri ile tüm çalışanların Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Başkan Semih Esen, bayramların birlik ve beraberliğin en istisna yaşandığı günler olduğunu belirterek, “Gelenek haline gelen bayramlaşma törenimizi gerçekleştirdik. Aileniz, sevdikleriniz ile mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum. Bayram süresince belediye ekiplerimiz halkımızın huzur ve mutluluğu için görev başında olacaktır. Tatile gelecek olan misafirlerimizi en iyi şekilde Konyaaltı’mızda ağırlayacağız. Tüm hemşehrilerimizin Ramazan Bayramı kutlu olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.