Başkan Genç, Antalyaspor Derneğini Ve Yönetimi Ağırladı

Gündem 01.07.2019 - 22:44, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2055+ kez okundu.
 

Başkan Genç, Antalyaspor Derneğini Ve Yönetimi Ağırladı

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, önceki gün yapılan Olağan Genel Kurul’da Antalyaspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Fikret Öztürk ve Yönetim Kurulu üyelerini kabul etti. Ziyarette Antalyaspor A.Ş. Başkanı Ali Şafak Öztürk’te hazır bulundu. Antalyaspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu göreve gelir gelmez ilk resmi ziyaretini Genel Kurul’da Divan Başkanlığı yapan Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’e yaptı. Dernek Başkanlığı görevini aynı zamanda Antalyaspor A.Ş. Başkanlığını da yürüten Ali Şafak Öztürk’den devralan Antalyaspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Yılmaz, Emin Hesapçıoğlu, Mustafa Sak, Nurettin Ünal, Aziz Çetin, Osman Sapmaz, İbrahim Kasapoğlu, Dernek Genel Koordinatörü Hakan Gürcüoğlu, Antalyaspor A.Ş. Başkanı Ali Şafak Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyesi Berkay Bahar’ı  konuk eden Başkan Turgay Genç ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Genç, “Divan Başkanlığını büyük bir onurla yaptığım Genel Kurulunuzda göreve seçilen tüm arkadaşlara başarılar diliyorum. Antalyaspor kentimizin en büyük marka değerlerinden biri. Bizde Döşemealtı Belediyesi ve şahsım olarak kentimizin takımına ve derneğimize her türlü katkıyı sağlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz” diye konuştu. Antalyaspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk ise Divan başkanlığı yapan Genç’e teşekkür ederek, “Bugüne kadar kulübümüze ve derneğimize verdiğiniz desteklerin artarak devam edeceğinden hiç kuşkumuz yok. Birlikte çalışmaktan ve kentimizin takımının daha da büyük başarılan elde etmesine yapacağınız katkılar nedeniyle şimdiden teşekkür ederim” dedi. Öztürk Başkan Genç’e dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Antalyaspor A.Ş. Başkanı Ali Şafak Öztürk’de Belediye Başkanı Turgay Genç’e Antalyaspor’a verdiği destekler nedeniyle teşekkür ederek, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi önümüzdeki sezon da maçlarda görmeyi umduğunu söyledi. Ziyarette yeni başkan Fikret Öztürk, Başkan Genç’e isminin yazıldığı Antalyaspor forması hediye etti.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, önceki gün yapılan Olağan Genel Kurul’da Antalyaspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Fikret Öztürk ve Yönetim Kurulu üyelerini kabul etti. Ziyarette Antalyaspor A.Ş. Başkanı Ali Şafak Öztürk’te hazır bulundu.

Antalyaspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu göreve gelir gelmez ilk resmi ziyaretini Genel Kurul’da Divan Başkanlığı yapan Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’e yaptı. Dernek Başkanlığı görevini aynı zamanda Antalyaspor A.Ş. Başkanlığını da yürüten Ali Şafak Öztürk’den devralan Antalyaspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Yılmaz, Emin Hesapçıoğlu, Mustafa Sak, Nurettin Ünal, Aziz Çetin, Osman Sapmaz, İbrahim Kasapoğlu, Dernek Genel Koordinatörü Hakan Gürcüoğlu, Antalyaspor A.Ş. Başkanı Ali Şafak Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyesi Berkay Bahar’ı  konuk eden Başkan Turgay Genç ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Genç, “Divan Başkanlığını büyük bir onurla yaptığım Genel Kurulunuzda göreve seçilen tüm arkadaşlara başarılar diliyorum. Antalyaspor kentimizin en büyük marka değerlerinden biri. Bizde Döşemealtı Belediyesi ve şahsım olarak kentimizin takımına ve derneğimize her türlü katkıyı sağlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

Antalyaspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk ise Divan başkanlığı yapan Genç’e teşekkür ederek, “Bugüne kadar kulübümüze ve derneğimize verdiğiniz desteklerin artarak devam edeceğinden hiç kuşkumuz yok. Birlikte çalışmaktan ve kentimizin takımının daha da büyük başarılan elde etmesine yapacağınız katkılar nedeniyle şimdiden teşekkür ederim” dedi. Öztürk Başkan Genç’e dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Antalyaspor A.Ş. Başkanı Ali Şafak Öztürk’de Belediye Başkanı Turgay Genç’e Antalyaspor’a verdiği destekler nedeniyle teşekkür ederek, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi önümüzdeki sezon da maçlarda görmeyi umduğunu söyledi. Ziyarette yeni başkan Fikret Öztürk, Başkan Genç’e isminin yazıldığı Antalyaspor forması hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.