Başkan Genç’den “NUTUK” Dersi

06.12.2021 - 21:15, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1718+ kez okundu.
 

Başkan Genç’den “NUTUK” Dersi

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Antalya’da Hedeflenen Eğitime Nitelik Kazandırma (AHENK) Projesi kapsamında Döşemealtı ilçemizde yer alan Mustafa Ayten Aydın Anadolu Lisesi’nde “Okuma Saati” etkinliğine katıldı.
Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Antalya’da Hedeflenen Eğitime Nitelik Kazandırma (AHENK) Projesi kapsamında Döşemealtı ilçemizde yer alan Mustafa Ayten Aydın Anadolu Lisesi’nde “Okuma Saati” etkinliğine katıldı. Başkan Genç, “En iyi yol gösterici” dediği ‘Nutuk’ kitabını okurken, öğrencilere hayat boyu okumaları tavsiyesinde bulundu.  Antalya’da ilkokul, ortaokul ve liselerde yürütülecek eğitim öğretim faaliyetlerini planlamak ve bu kapsamda eğitimde nitelik ve kaliteyi arttırmak amacıyla başlatılan AHENK Projesi kapsamında okuma saati etkinliğine katılan Turgay Genç, lise öğrencileriyle birlikte ‘Nutuk’ kitabını okudu. Genç öğrencilere altın niteliğinde öğütler verdi. Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Antalya Valisi Ersin Yazıcı öncülüğünde gerçekleşen AHENK projesinde emeği olan okul idarecileri, öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti. Öğrencilere Atatürk’ün izinde bilinçli, sürekli okuyan yaşam boyu öğrenen-öğreten bireyler olmaları gerektiğini söyleyen Genç, “Sizlerin ülkenin geleceği olan genç nesilsiniz. Üreten, gelişen ve her zaman okuyan insanlar olmalısınız” diye konuştu.
Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Antalya’da Hedeflenen Eğitime Nitelik Kazandırma (AHENK) Projesi kapsamında Döşemealtı ilçemizde yer alan Mustafa Ayten Aydın Anadolu Lisesi’nde “Okuma Saati” etkinliğine katıldı.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Antalya’da Hedeflenen Eğitime Nitelik Kazandırma (AHENK) Projesi kapsamında Döşemealtı ilçemizde yer alan Mustafa Ayten Aydın Anadolu Lisesi’nde “Okuma Saati” etkinliğine katıldı. Başkan Genç, “En iyi yol gösterici” dediği ‘Nutuk’ kitabını okurken, öğrencilere hayat boyu okumaları tavsiyesinde bulundu.

 Antalya’da ilkokul, ortaokul ve liselerde yürütülecek eğitim öğretim faaliyetlerini planlamak ve bu kapsamda eğitimde nitelik ve kaliteyi arttırmak amacıyla başlatılan AHENK Projesi kapsamında okuma saati etkinliğine katılan Turgay Genç, lise öğrencileriyle birlikte ‘Nutuk’ kitabını okudu. Genç öğrencilere altın niteliğinde öğütler verdi.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Antalya Valisi Ersin Yazıcı öncülüğünde gerçekleşen AHENK projesinde emeği olan okul idarecileri, öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti. Öğrencilere Atatürk’ün izinde bilinçli, sürekli okuyan yaşam boyu öğrenen-öğreten bireyler olmaları gerektiğini söyleyen Genç, “Sizlerin ülkenin geleceği olan genç nesilsiniz. Üreten, gelişen ve her zaman okuyan insanlar olmalısınız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.