Başkan Genç Pazaryerinde İncelemelerde Bulundu, Yeni Uygulamaları Anlattı

Gündem 18.04.2020 - 17:42, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2837+ kez okundu.
 

Başkan Genç Pazaryerinde İncelemelerde Bulundu, Yeni Uygulamaları Anlattı

Döşemealtı Belediyesi hafta sonunda uygulanacak sokağa çıkma yasağı nedeniyle kapalı pazaryerlerinde oluşabilecek her türlü yoğunluğu önlemek düşüncesiyle yeni düzenlemelere gitti. Bahçeyaka Mahallesi’nde ki Cuma pazaryerinde incelemelerde bulunan Başkan Turgay Genç bir yandan maskesi olmayan esnaf ve vatandaşa maske dağıtırken diğer taraftan da pazaryerlerine yönelik yeni uygulamalar hakkında bilgi verdi, uyarılarda bulundu. İlçenin en büyük kapalı pazaryeri Cuma ve Çarşamba günleri açık olacak Türkiye’nin her tarafında 18-19 Nisan 2020 tarihlerinde uygulanacak sokağa çıkma yasağı nedeniyle tedbirlerini en üst seviyeye çıkartan Döşemealtı Belediyesi vatandaşların ihtiyaçlarını karşılaması noktasında, pazar yerlerinde oluşabilecek yoğunluğu dikkate alarak yeni düzenlemelere gitti Buna göre ilçenin en büyük kapalı pazaryeri olan Bahçeyaka Mahallesinde ki Cumapazarında Çarşamba günleri de tezgah açılacak. Ilıca ve Çıplaklı Mahallesinde ki pazaryerleri pazartesi günü açılacak Yeni düzenlemeye göre; kırsal mahallelerin en fazla ilgi gösterdiği Ilıca Mahallesi’nde ki kapalı pazaryeri yasal uyarılar gereğince haftasonu yerine pazartesi günleri açılacak. Aynı şekilde Çıplaklı Mahallesi’nde ki kapalı pazaryerinde de tezgahlar pazartesi günü kurulacak. Bahçeyaka Mahallesi’nde ki pazaryerinde incelemelerde bulunan Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, “Kovid-19 salgını nedeniyle alınan kararları esnaf ve vatandaşımızla paylaşıyoruz. Toplum sağlığı açısından son derece önemli olan kurallara hepimizin uyması gerekiyor. Bugün bölgemizin en büyük kapalı pazaryerinde tezgah açan esnafımıza ve alışverişe gelen vatandaşlarımıza yeni düzenlemeler hakkında bilgi verip Zabıta memuru arkadaşlarımla birlikte ateşleri ölçüldü ve maske dağıtımı yaptık. Bu uygulamayı tezgah kurulan 7 ayrı pazaryerimizde de düzenli olarak yapıyoruz. Pazaryerlerinde ki yoğunluğu azaltmak ve riski bertaraf edebilmek için hepimize sorumluluklar düşüyor” dedi.

Döşemealtı Belediyesi hafta sonunda uygulanacak sokağa çıkma yasağı nedeniyle kapalı pazaryerlerinde oluşabilecek her türlü yoğunluğu önlemek düşüncesiyle yeni düzenlemelere gitti. Bahçeyaka Mahallesi’nde ki Cuma pazaryerinde incelemelerde bulunan Başkan Turgay Genç bir yandan maskesi olmayan esnaf ve vatandaşa maske dağıtırken diğer taraftan da pazaryerlerine yönelik yeni uygulamalar hakkında bilgi verdi, uyarılarda bulundu.

İlçenin en büyük kapalı pazaryeri Cuma ve Çarşamba günleri açık olacak

Türkiye’nin her tarafında 18-19 Nisan 2020 tarihlerinde uygulanacak sokağa çıkma yasağı nedeniyle tedbirlerini en üst seviyeye çıkartan Döşemealtı Belediyesi vatandaşların ihtiyaçlarını karşılaması noktasında, pazar yerlerinde oluşabilecek yoğunluğu dikkate alarak yeni düzenlemelere gitti Buna göre ilçenin en büyük kapalı pazaryeri olan Bahçeyaka Mahallesinde ki Cumapazarında Çarşamba günleri de tezgah açılacak.

Ilıca ve Çıplaklı Mahallesinde ki pazaryerleri pazartesi günü açılacak

Yeni düzenlemeye göre; kırsal mahallelerin en fazla ilgi gösterdiği Ilıca Mahallesi’nde ki kapalı pazaryeri yasal uyarılar gereğince haftasonu yerine pazartesi günleri açılacak. Aynı şekilde Çıplaklı Mahallesi’nde ki kapalı pazaryerinde de tezgahlar pazartesi günü kurulacak.

Bahçeyaka Mahallesi’nde ki pazaryerinde incelemelerde bulunan Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, “Kovid-19 salgını nedeniyle alınan kararları esnaf ve vatandaşımızla paylaşıyoruz. Toplum sağlığı açısından son derece önemli olan kurallara hepimizin uyması gerekiyor. Bugün bölgemizin en büyük kapalı pazaryerinde tezgah açan esnafımıza ve alışverişe gelen vatandaşlarımıza yeni düzenlemeler hakkında bilgi verip Zabıta memuru arkadaşlarımla birlikte ateşleri ölçüldü ve maske dağıtımı yaptık. Bu uygulamayı tezgah kurulan 7 ayrı pazaryerimizde de düzenli olarak yapıyoruz. Pazaryerlerinde ki yoğunluğu azaltmak ve riski bertaraf edebilmek için hepimize sorumluluklar düşüyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.