Başkan Genç, SGK İl Müdürü Nejat Deniz’i Ağırladı

Gündem 28.06.2019 - 23:24, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2944+ kez okundu.
 

Başkan Genç, SGK İl Müdürü Nejat Deniz’i Ağırladı

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Antalya İl Müdürü Nejat Deniz ve Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlerini ağırladı.
Ziyarette SGK İl Müdür Yardımcıları Mehmet Fatih Sülümbaz, Mehmet Şengül, Aykan Yıldız ve Recep Şen ile Döşemealtı Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Ali Sar, Kepez Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Mehmet Kara, Muratpaşa Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Ali Karaçallı, Sağlık Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Burak Selek ve Mali Hizmetler Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Nuri Atmaca’da hazır bulundu. Nejat Deniz, yeniden Döşemealtı Belediye Başkanlığına seçilen Başkan Genç’i tebrik ederek başarı dileklerinde bulundu. Deniz, “Döşemealtı hızla gelişen ve büyüyen bir ilçemiz. Bu kapsamda bizde yatırım planlarına aldırdığımız Döşemealtı Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğümüzü geçtiğimiz günlerde hizmete açtık. Kamu kurumlarıyla koordineli olarak halkın işlerini çok daha kolaylaştırmak için gayret ediyoruz“ dedi.  İl Müdürü Nejat Deniz, Sosyal Güvenlik Kurumu hizmetleri hakkında bilgi verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Sosyal Güvenlik Merkezinin ilçeye gelmesinin vatandaşların iş ve işlemlerinin hızlanması için çok yerinde bir karar olduğunu söyledi. Başkan Genç, “Tüm kamu ve kurumlarına olduğu gibi Sosyal Güvenlik Kurumuna da üzerimize  düşen desteği vermekten mutluluk duyuyoruz“ diye konuştu.
Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Antalya İl Müdürü Nejat Deniz ve Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlerini ağırladı.

Ziyarette SGK İl Müdür Yardımcıları Mehmet Fatih Sülümbaz, Mehmet Şengül, Aykan Yıldız ve Recep Şen ile Döşemealtı Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Ali Sar, Kepez Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Mehmet Kara, Muratpaşa Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Ali Karaçallı, Sağlık Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Burak Selek ve Mali Hizmetler Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Nuri Atmaca’da hazır bulundu.

Nejat Deniz, yeniden Döşemealtı Belediye Başkanlığına seçilen Başkan Genç’i tebrik ederek başarı dileklerinde bulundu. Deniz, “Döşemealtı hızla gelişen ve büyüyen bir ilçemiz. Bu kapsamda bizde yatırım planlarına aldırdığımız Döşemealtı Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğümüzü geçtiğimiz günlerde hizmete açtık. Kamu kurumlarıyla koordineli olarak halkın işlerini çok daha kolaylaştırmak için gayret ediyoruz“ dedi.  İl Müdürü Nejat Deniz, Sosyal Güvenlik Kurumu hizmetleri hakkında bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Sosyal Güvenlik Merkezinin ilçeye gelmesinin vatandaşların iş ve işlemlerinin hızlanması için çok yerinde bir karar olduğunu söyledi. Başkan Genç, “Tüm kamu ve kurumlarına olduğu gibi Sosyal Güvenlik Kurumuna da üzerimize  düşen desteği vermekten mutluluk duyuyoruz“ diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.