Başkan Güngör; “Kadınlarımızın Hayatın Her Alanında Daha Aktif Yer Almalarını Sağlamalıyız”

Ekonomi 07.03.2022 - 20:12, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2893+ kez okundu.
 

Başkan Güngör; “Kadınlarımızın Hayatın Her Alanında Daha Aktif Yer Almalarını Sağlamalıyız”

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Seydi Tahsin Günör, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında kadınların hayatın her alanında daha aktif yer almalarının sağlanması gerektiğini
Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Seydi Tahsin Günör, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında kadınların hayatın her alanında daha aktif yer almalarının sağlanması gerektiğini belirterek “Kadınlarımızın, iş hayatında ve sosyal hayatta ağırlıklarını ne kadar çok hissettirirse arzu edilen refah düzeyine o kadar kolay ulaşırız” dedi. Başkan Güngör, yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi; “ Toplumsal hayatta önemli roller üstlenen kadınlarımızın hak ettikleri konuma gelmeleri, geleceğe güvenle bakmaları, sevgi ve hoşgörü ile yetiştirdikleri nesillerin mutluluklarının ve başarılarının ilk şartıdır. Kadınlarımız milletimizi geleceğe taşıyan evlatlarımızı yetiştirdikleri gibi, siyaset, ekonomi, iş hayatı ve pek çok alanda çok önemli görevler üstlenmektedirler. Kadınlarımız, iş hayatında, siyasette ve sosyal hayatta ağırlıklarını ne kadar çok hissettirirse arzu edilen refah düzeyine o kadar kolay ulaşırız.  Daha hızlı büyümemiz ve gelişmemiz için en az erkekler kadar kadınların da iş dünyasına vereceği katkıya ihtiyacımız vardır. Son yıllarda kadınların hem iş hayatında, hem siyasette hem de sosyal hayatta ön plana çıkmaya başladıklarını memnuniyetle görüyoruz ve ülkemizin geleceği açısından umutlarımız artıyor. Bu duygu ve düşüncelerle tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, kadına yönelik her türlü şiddetin son bulduğu, kadınlarımızın toplumdaki yerinin her geçen gün daha da arttığı, mutlu ve başarılarla dolu bir gelecek diliyorum.”
Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Seydi Tahsin Günör, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında kadınların hayatın her alanında daha aktif yer almalarının sağlanması gerektiğini

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Seydi Tahsin Günör, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında kadınların hayatın her alanında daha aktif yer almalarının sağlanması gerektiğini belirterek “Kadınlarımızın, iş hayatında ve sosyal hayatta ağırlıklarını ne kadar çok hissettirirse arzu edilen refah düzeyine o kadar kolay ulaşırız” dedi.

Başkan Güngör, yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi; “ Toplumsal hayatta önemli roller üstlenen kadınlarımızın hak ettikleri konuma gelmeleri, geleceğe güvenle bakmaları, sevgi ve hoşgörü ile yetiştirdikleri nesillerin mutluluklarının ve başarılarının ilk şartıdır.

Kadınlarımız milletimizi geleceğe taşıyan evlatlarımızı yetiştirdikleri gibi, siyaset, ekonomi, iş hayatı ve pek çok alanda çok önemli görevler üstlenmektedirler.

Kadınlarımız, iş hayatında, siyasette ve sosyal hayatta ağırlıklarını ne kadar çok hissettirirse arzu edilen refah düzeyine o kadar kolay ulaşırız.  Daha hızlı büyümemiz ve gelişmemiz için en az erkekler kadar kadınların da iş dünyasına vereceği katkıya ihtiyacımız vardır.

Son yıllarda kadınların hem iş hayatında, hem siyasette hem de sosyal hayatta ön plana çıkmaya başladıklarını memnuniyetle görüyoruz ve ülkemizin geleceği açısından umutlarımız artıyor.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, kadına yönelik her türlü şiddetin son bulduğu, kadınlarımızın toplumdaki yerinin her geçen gün daha da arttığı, mutlu ve başarılarla dolu bir gelecek diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.