Başkan Güngör, Manavgat OSB Alanında İncelemelerde Bulundu

Ekonomi 09.07.2021 - 20:05, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1897+ kez okundu.
 

Başkan Güngör, Manavgat OSB Alanında İncelemelerde Bulundu

Manavgat Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ve Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Seydi Tahsin Güngör, OSB arazisinde incelemelerde bulundu.
Manavgat Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ve Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Seydi Tahsin Güngör, OSB arazisinde incelemelerde bulundu. Manavgat Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ve Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Seydi Tahsin Güngör,  Manavgat OSB arazisinde incelemelerde bulundu. İncelemede Manavgat OSB Başkan Vekili Mustafa Yazan, MATSO Başkan Yardımcısı Şükrü Arslan ve MATSO Genel Sekreteri Halil İbrahim Altıparmak’ta yer aldı. ARAZİNİN DEVRİ SÜRECİ DEVAM EDİYOR  Manavgat OSB’nin 2020 yılı sonunda kurulduğunu ifade eden Manavgat OSB ve MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör, OSB kurulacak arazide Maliye Hazinesinin arazisinin devri sürecinin devam ettiğini belirterek devrin gerçekleşmesinin ardından planlamalar yapılarak Manavgat OSB’yi hızlı bir şekilde hayata geçirmeyi planladıklarını söyledi. KENT EKONOMİSİ ÇEŞİTLENECEK Manavgat ekonomisinin turizm ve tarım ağırlıklı olduğuna dikkat çeken Güngör, ilçenin geleceği açısından ekonomik faaliyetlerin çeşitlendirilmesi için OSB’nin çok önemli olduğunu kaydetti. OSB’nin hayata geçmesi ile kent ekonomisinin çeşitlenerek güçleneceğini anlatan Başkan Güngör,  “İlçeye OSB kurulması ile kent olarak hem ekonomimiz çeşitlenerek güçlenecek; hem de üretim, istihdam ve ihracata katkı sağlayacaktır” dedi.
Manavgat Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ve Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Seydi Tahsin Güngör, OSB arazisinde incelemelerde bulundu.

Manavgat Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ve Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Seydi Tahsin Güngör, OSB arazisinde incelemelerde bulundu.

Manavgat Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ve Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Seydi Tahsin Güngör,  Manavgat OSB arazisinde incelemelerde bulundu. İncelemede Manavgat OSB Başkan Vekili Mustafa Yazan, MATSO Başkan Yardımcısı Şükrü Arslan ve MATSO Genel Sekreteri Halil İbrahim Altıparmak’ta yer aldı.

ARAZİNİN DEVRİ SÜRECİ DEVAM EDİYOR

 Manavgat OSB’nin 2020 yılı sonunda kurulduğunu ifade eden Manavgat OSB ve MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör, OSB kurulacak arazide Maliye Hazinesinin arazisinin devri sürecinin devam ettiğini belirterek devrin gerçekleşmesinin ardından planlamalar yapılarak Manavgat OSB’yi hızlı bir şekilde hayata geçirmeyi planladıklarını söyledi.

KENT EKONOMİSİ ÇEŞİTLENECEK

Manavgat ekonomisinin turizm ve tarım ağırlıklı olduğuna dikkat çeken Güngör, ilçenin geleceği açısından ekonomik faaliyetlerin çeşitlendirilmesi için OSB’nin çok önemli olduğunu kaydetti. OSB’nin hayata geçmesi ile kent ekonomisinin çeşitlenerek güçleneceğini anlatan Başkan Güngör,  “İlçeye OSB kurulması ile kent olarak hem ekonomimiz çeşitlenerek güçlenecek; hem de üretim, istihdam ve ihracata katkı sağlayacaktır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.