Başkan Güngör, “Turizm Bölgelerinde Müzik Yayın Saatleri Saat:03.00’e Çekilmelidir”

Ekonomi 03.06.2022 - 19:02, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2949+ kez okundu.
 

Başkan Güngör, “Turizm Bölgelerinde Müzik Yayın Saatleri Saat:03.00’e Çekilmelidir”

MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Seydi Tahsin Güngör, pandemi döneminde gece 24’e kadar olan müzik yayın saatinin 10 Mayıs 2022’ de gece saat 01.00’e çekildiğini belirterek milyonlarca turistin geldiği turizm bölgelerinde müzik
MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Seydi Tahsin Güngör, pandemi döneminde gece 24’e kadar olan müzik yayın saatinin 10 Mayıs 2022’ de gece saat 01.00’e çekildiğini belirterek milyonlarca turistin geldiği turizm bölgelerinde müzik yayın saatlerinin gece saat: 03.00e kadar uzatılması gerektiğini söyledi. MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Seydi Tahsin Güngör, İçişleri Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’a müzik yayınlarının gece saat 03.00’e kadar uzatılması konusunda resmi yazı ile talepte bulunduklarını söyledi. Turizmin en önemli iş kollarından birisi olan eğlence sektörünün pandemi döneminde en fazla etkilenen iş kolu olduğuna vurgu yapan Başkan Güngör, bu nedenle müzikli programı yapan iş yerlerinin müzik yayın saatlerinin saat 01.00’ den saat 03.00'e uzatılması gerektiğini kaydetti. TURİZM SEKTÖRÜNÜN EN ÖNEMLİ BİLEŞENLERİNDEN BİRİSİ EĞLENCE SEKTÖRÜ Manavgat-Side turizm destinasyonunun Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden birisi olduğunu söyleyen MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör, bölge ekonomisinin başat sektörünün turizm olduğunu kaydetti.  Başkan Güngör, “Turizm sektörünün en önemli bileşenlerinden birisi de eğlence sektörüdür. Turizm bölgelerinde deniz-kum-güneş turizmi yanında eğlence turizmi satış ve pazarlama için önemli unsurların başında gelmektedir” dedi. 2021 yılı pandemi dönemindeki kısıtlamalara rağmen Antalya’yı 9 milyonu aşkın turistin ziyaret ettiğini ifade eden Başkan Güngör, bunun 3,5 milyonun Manavgat-Side turizm destinasyonunda konakladığını söyledi. 2022 yılı turizm sezonu için yapılan rezervasyonlara bakıldığında bir önceki sezona göre çok daha fazla turist beklendiğine vurgu yapan Güngör,  “Manavgat Side Turizm destinasyonunda turistler için eğlence hayatı önemli yer teşkil etmektedir.  Bunun yanı sıra Alanya ve Belek başta olmak üzere diğer turizm bölgelerine gelen yerli ve yabancı ziyaretçiler eğlence amaçlı olarak günübirlik Side Antik Kentine gelmektedir” dedi.  MÜZİK YAYIN SAATİNİN UZATILMASI KONUSUNDA YOĞUN TALEP ALDIK Başkan Güngör, “Turizmin en önemli iş kollarından birisi olan eğlence sektörü yaşadığımız pandemi koşullarından en fazla etkilenen iş kolu olmuştur.  Özellikle üyelerimizden müzikli program yapan iş yerlerinin müzik yayın saatlerinin alınması ile ilgili üyelerimizden aldığımız talepler doğrultusunda İçişleri Bakanlığı,  Kültür ve Turizm Bakanlığı ve TOBB’a yazılı olarak ilettik ”diye konuştu.
MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Seydi Tahsin Güngör, pandemi döneminde gece 24’e kadar olan müzik yayın saatinin 10 Mayıs 2022’ de gece saat 01.00’e çekildiğini belirterek milyonlarca turistin geldiği turizm bölgelerinde müzik

MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Seydi Tahsin Güngör, pandemi döneminde gece 24’e kadar olan müzik yayın saatinin 10 Mayıs 2022’ de gece saat 01.00’e çekildiğini belirterek milyonlarca turistin geldiği turizm bölgelerinde müzik yayın saatlerinin gece saat: 03.00e kadar uzatılması gerektiğini söyledi.

MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Seydi Tahsin Güngör, İçişleri Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’a müzik yayınlarının gece saat 03.00’e kadar uzatılması konusunda resmi yazı ile talepte bulunduklarını söyledi.

Turizmin en önemli iş kollarından birisi olan eğlence sektörünün pandemi döneminde en fazla etkilenen iş kolu olduğuna vurgu yapan Başkan Güngör, bu nedenle müzikli programı yapan iş yerlerinin müzik yayın saatlerinin saat 01.00’ den saat 03.00'e uzatılması gerektiğini kaydetti.

TURİZM SEKTÖRÜNÜN EN ÖNEMLİ BİLEŞENLERİNDEN BİRİSİ EĞLENCE SEKTÖRÜ

Manavgat-Side turizm destinasyonunun Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden birisi olduğunu söyleyen MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör, bölge ekonomisinin başat sektörünün turizm olduğunu kaydetti.  Başkan Güngör, “Turizm sektörünün en önemli bileşenlerinden birisi de eğlence sektörüdür. Turizm bölgelerinde deniz-kum-güneş turizmi yanında eğlence turizmi satış ve pazarlama için önemli unsurların başında gelmektedir” dedi.

2021 yılı pandemi dönemindeki kısıtlamalara rağmen Antalya’yı 9 milyonu aşkın turistin ziyaret ettiğini ifade eden Başkan Güngör, bunun 3,5 milyonun Manavgat-Side turizm destinasyonunda konakladığını söyledi. 2022 yılı turizm sezonu için yapılan rezervasyonlara bakıldığında bir önceki sezona göre çok daha fazla turist beklendiğine vurgu yapan Güngör,  “Manavgat Side Turizm destinasyonunda turistler için eğlence hayatı önemli yer teşkil etmektedir.  Bunun yanı sıra Alanya ve Belek başta olmak üzere diğer turizm bölgelerine gelen yerli ve yabancı ziyaretçiler eğlence amaçlı olarak günübirlik Side Antik Kentine gelmektedir” dedi. 

MÜZİK YAYIN SAATİNİN UZATILMASI KONUSUNDA YOĞUN TALEP ALDIK

Başkan Güngör, “Turizmin en önemli iş kollarından birisi olan eğlence sektörü yaşadığımız pandemi koşullarından en fazla etkilenen iş kolu olmuştur.  Özellikle üyelerimizden müzikli program yapan iş yerlerinin müzik yayın saatlerinin alınması ile ilgili üyelerimizden aldığımız talepler doğrultusunda İçişleri Bakanlığı,  Kültür ve Turizm Bakanlığı ve TOBB’a yazılı olarak ilettik ”diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.