Başkan Güngör’ün 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı

Asayiş 18.05.2022 - 22:36, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2936+ kez okundu.
 

Başkan Güngör’ün 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı

Atatürk’ün önderliğinde Türk milletinin başlattığı kurtuluş savaşının ilk adımı sayılan 19 Mayıs 1919 milli ruhun yeniden dirilişidir.
Atatürk’ün önderliğinde Türk milletinin başlattığı kurtuluş savaşının ilk adımı sayılan 19 Mayıs 1919 milli ruhun yeniden dirilişidir.  19 Mayıs;  Atatürk ve silah arkadaşlarının bütün imkânsızlıklara rağmen Türk Milleti’nin çağdaş, bağımsız, hür bir ülkede yaşayabilmesi için emperyalizmin silah, mühimmat ve her türlü üstünlüğüne aldırmadan başlattığı Anadolu ihtilaline giden yolun giriş kapısıdır. Samsundan Anadolu ya geçerek büyük zaferin tuğlalarını tek, tek döşeyen Atatürk ve silah arkadaşları dünyadaki mazlum milletlere örnek olacak bir zafer kazanarak Türk Milleti’nin son vatanı olan Anadolu’yu düşmandan temizlemiştir. Kurtuluş Savaşını zaferle taçlandırarak Türkiye Cumhuriyeti’ni kurmuşlardır. Aziz hatıraları önünde saygı ile eğilirken Kurtuluş Savaşı şehitlerimizin şahsında tüm şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunda çok önemli bir kilometre taşı olan 19 Mayıs gününü Atatürk Türk gençlerine bayram olarak hediye etmiştir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk Cumhuriyeti koruma ve yaşatma görevini de Türk gençliğine vermiştir.  Atatürk’ünde işaret ettiği gibi kendini Cumhuriyeti korumak ve yaşatmakla görevli sayan Türk gençlerinin 19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun.                                                                        
Atatürk’ün önderliğinde Türk milletinin başlattığı kurtuluş savaşının ilk adımı sayılan 19 Mayıs 1919 milli ruhun yeniden dirilişidir.

Atatürk’ün önderliğinde Türk milletinin başlattığı kurtuluş savaşının ilk adımı sayılan 19 Mayıs 1919 milli ruhun yeniden dirilişidir.  19 Mayıs;  Atatürk ve silah arkadaşlarının bütün imkânsızlıklara rağmen Türk Milleti’nin çağdaş, bağımsız, hür bir ülkede yaşayabilmesi için emperyalizmin silah, mühimmat ve her türlü üstünlüğüne aldırmadan başlattığı Anadolu ihtilaline giden yolun giriş kapısıdır.

Samsundan Anadolu ya geçerek büyük zaferin tuğlalarını tek, tek döşeyen Atatürk ve silah arkadaşları dünyadaki mazlum milletlere örnek olacak bir zafer kazanarak Türk Milleti’nin son vatanı olan Anadolu’yu düşmandan temizlemiştir. Kurtuluş Savaşını zaferle taçlandırarak Türkiye Cumhuriyeti’ni kurmuşlardır. Aziz hatıraları önünde saygı ile eğilirken Kurtuluş Savaşı şehitlerimizin şahsında tüm şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunda çok önemli bir kilometre taşı olan 19 Mayıs gününü Atatürk Türk gençlerine bayram olarak hediye etmiştir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk Cumhuriyeti koruma ve yaşatma görevini de Türk gençliğine vermiştir.  Atatürk’ünde işaret ettiği gibi kendini Cumhuriyeti korumak ve yaşatmakla görevli sayan Türk gençlerinin 19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun.                                                                        

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.