Başkan İşlek’ten Milli Dayanışma Kampanyası'na Destek

Belediyeler 31.03.2020 - 13:27, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:42 1655+ kez okundu.
 

Başkan İşlek’ten Milli Dayanışma Kampanyası'na Destek

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek yeni tip koronavirüsle (Kovid 19) mücadele kapsamında alınan tedbirlerden dolayı mağdur olan vatandaşlar için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'na nisan ayı maaşını bağışladığını bildirdi. Başkan İşlek sosyal medya hesabından bir açıklamada bulunarak corona virüsü salgını nedeniyle evinden çıkamayan ihtiyaç sahiplerine destek olmak için nisan ayı maaşını bağışladığını duyurdu. İşlek paylaşımında; Cumhurbaşkanımızın başlatmış olduğu, Genel Başkanımızın çağrısı ve desteği olan Milli Dayanışma Kampanyasına Nisan ayı Maaşımla bende katılıyorum. Biz Bize Yeteriz Türkiye. Biz Türkiye’yiz. Büyük Türk Milletiyiz.” İfadelerini kullandı.

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek yeni tip koronavirüsle (Kovid 19) mücadele kapsamında alınan tedbirlerden dolayı mağdur olan vatandaşlar için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'na nisan ayı maaşını bağışladığını bildirdi.

Başkan İşlek sosyal medya hesabından bir açıklamada bulunarak corona virüsü salgını nedeniyle evinden çıkamayan ihtiyaç sahiplerine destek olmak için nisan ayı maaşını bağışladığını duyurdu. İşlek paylaşımında; Cumhurbaşkanımızın başlatmış olduğu, Genel Başkanımızın çağrısı ve desteği olan Milli Dayanışma Kampanyasına Nisan ayı Maaşımla bende katılıyorum. Biz Bize Yeteriz Türkiye. Biz Türkiye’yiz. Büyük Türk Milletiyiz.” İfadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.