Başkan Küçükkuru’dan 1 Mayıs Mesajı

Gündem 01.05.2022 - 00:54, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1778+ kez okundu.
 

Başkan Küçükkuru’dan 1 Mayıs Mesajı

İbradı Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru , ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’ nedeniyle bir mesaj yayımladı.
İbradı Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru , ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’ nedeniyle bir mesaj yayımladı. Temelinin 1880’li yıllara dayanan, işçilerin günlük çalışma saatleri konusunda küresel ölçekte verdiği mücadeleden doğan bir gün olduğunu belirten Başkan Küçükkuru  “Değerli işçi ve emekçi kardeşlerim emeğin, emektarın, alın terinin, dayanışma ve yardımlaşmanın günü olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü coşkuyla kutluyoruz. Ülkemizde olduğu gibi tüm dünyada işçi sınıfının, emekçinin, köylünün; tüm çalışanların dayanışma ve onurlu mücadelesinin dile geldiği, haykırıldığı ve haksızlığa dur denildiği gündür. 1 Mayıs Birlik Mücadele ve Dayanışma gününde insanca çalışmak ve yaşamak isteyen, demokrasi, özgürlük, eşitlik ve barış özlemlerini, dünyanın dört bir yanına duyurmak isteyen milyonlarca insanın sesidir. Emek kutsaldır. Onun için emeğe ve alın terine sahip çıkmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle, başta belediye çalışanlarımız olmak üzere bütün emekçilerin, çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü kutluyorum” dedi
İbradı Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru , ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’ nedeniyle bir mesaj yayımladı.

İbradı Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru , ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’ nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Temelinin 1880’li yıllara dayanan, işçilerin günlük çalışma saatleri konusunda küresel ölçekte verdiği mücadeleden doğan bir gün olduğunu belirten Başkan Küçükkuru  “Değerli işçi ve emekçi kardeşlerim emeğin, emektarın, alın terinin, dayanışma ve yardımlaşmanın günü olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü coşkuyla kutluyoruz.

Ülkemizde olduğu gibi tüm dünyada işçi sınıfının, emekçinin, köylünün; tüm çalışanların dayanışma ve onurlu mücadelesinin dile geldiği, haykırıldığı ve haksızlığa dur denildiği gündür.

1 Mayıs Birlik Mücadele ve Dayanışma gününde insanca çalışmak ve yaşamak isteyen, demokrasi, özgürlük, eşitlik ve barış özlemlerini, dünyanın dört bir yanına duyurmak isteyen milyonlarca insanın sesidir.

Emek kutsaldır. Onun için emeğe ve alın terine sahip çıkmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta belediye çalışanlarımız olmak üzere bütün emekçilerin, çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü kutluyorum” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.