Başkan Küçükkuru’dan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

Gündem 02.12.2021 - 18:53, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2559+ kez okundu.
 

Başkan Küçükkuru’dan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Engelli olmanın, bir engel olmadığını, aşılması gereken bir düşünce olduğunu, asıl engelin sevgisizlik olduğunu ifade eden. Başkan Küçükkuru,“Engellilik, yalnızca engellilerin ve onların ailelerinin içinde bulunduğu bir sağlık problemi değil, toplumsal yönleriyle hepimizi çok yakından ilgilendiren ve tüm bireylerin ortak çabasını gerektiren bir durumdur. Hepimiz de birer engelli adayıyız. Bu nedenle toplumumuzun birer parçası olan engelli bireylerimiz için daha duyarlı ve bilinç düzeyi yüksek bir toplum olmalı, bunun için gayret göstermeliyiz.  Engelli vatandaşların hayat içerisinde karşılaştıkları sıkıntılara toplumun, çevrenin ortak sorunu gibi bakmalıyız. Bu doğrultuda yaşadıkları her türlü ihtiyaç ve sıkıntıların giderilmesine yardım ederek, bir nebzede olsa hayatlarının daha da kolaylaştırılacağına inanıyorum. Gönül işi gibi yaklaşarak kendi sorunumuz gibi görüp empati kurarsak bilinçli ve hassasiyet gösteren toplum yapısı oluşturabiliriz. Engellilerin yaşamlarını daha rahat hayat sürdürebilmeleri ve hak ettiği hayat şartların kavuşturulması amacıyla elimizden gelen imkânları sağlamalıyız Engelli olmak, bir engel değildir. Sadece aşılması gereken bir düşüncedir ve asıl en büyük engel sevgisizliktir. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde farkındalığın artması ve engelsiz bir dünya olmasını temenni ediyor, onurlu mücadeleleriyle hepimize örnek olan engelli kardeşlerimize aileleriyle, sevdikleriyle sağlıklı bir ömür diliyorum” dedi.
İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Engelli olmanın, bir engel olmadığını, aşılması gereken bir düşünce olduğunu, asıl engelin sevgisizlik olduğunu ifade eden. Başkan Küçükkuru,“Engellilik, yalnızca engellilerin ve onların ailelerinin içinde bulunduğu bir sağlık problemi değil, toplumsal yönleriyle hepimizi çok yakından ilgilendiren ve tüm bireylerin ortak çabasını gerektiren bir durumdur. Hepimiz de birer engelli adayıyız. Bu nedenle toplumumuzun birer parçası olan engelli bireylerimiz için daha duyarlı ve bilinç düzeyi yüksek bir toplum olmalı, bunun için gayret göstermeliyiz.

 Engelli vatandaşların hayat içerisinde karşılaştıkları sıkıntılara toplumun, çevrenin ortak sorunu gibi bakmalıyız. Bu doğrultuda yaşadıkları her türlü ihtiyaç ve sıkıntıların giderilmesine yardım ederek, bir nebzede olsa hayatlarının daha da kolaylaştırılacağına inanıyorum. Gönül işi gibi yaklaşarak kendi sorunumuz gibi görüp empati kurarsak bilinçli ve hassasiyet gösteren toplum yapısı oluşturabiliriz. Engellilerin yaşamlarını daha rahat hayat sürdürebilmeleri ve hak ettiği hayat şartların kavuşturulması amacıyla elimizden gelen imkânları sağlamalıyız

Engelli olmak, bir engel değildir. Sadece aşılması gereken bir düşüncedir ve asıl en büyük engel sevgisizliktir. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde farkındalığın artması ve engelsiz bir dünya olmasını temenni ediyor, onurlu mücadeleleriyle hepimize örnek olan engelli kardeşlerimize aileleriyle, sevdikleriyle sağlıklı bir ömür diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.