Başkan Küçükkuru’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Gündem 29.08.2021 - 20:51, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2772+ kez okundu.
 

Başkan Küçükkuru’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

İbradı Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı
İbradı Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru   30 Ağustos Zafer Bayramı  dolayısıyla mesaj yayımladı  Başkan Küçükkuru yayımladığı mesajında: “ 30 Ağustos, Türk Ulusunun Mustafa Kemal önderliğinde verdiği bağımsızlık mücadelesinin, tarihte eşine az rastlanır bir kahramanlık destanıdır. Ulusumuzun, Malazgirt Meydan Muharebesi’nden Çanakkale ve Kurtuluş Savaşları’na kadar en zor koşullar içinde bile bağımsızlığını korumuş olması, birliğimizin, geleceğimizin ve gücümüzün güvencesidir. Türk ulusunun ordusuyla tek bir yürek ve yumruk halinde birleşerek gösterdiği cesaret, kahramanlık ve vatan sevgisi, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin yükselişindeki en sağlam yapı taşlarından biridir. Ulus olarak ortak hedefimiz, Mustafa Kemal Atatürk’ün devrimlerine, ilkelerine sonsuza kadar sahip çıkarak çağdaş, laik ve demokratik Cumhuriyeti her zaman korumaktır. Ulu Önderimizin  ilke ve devrimleri yolumuzu her zaman aydınlatacak, bizlere güç verecektir. 30 Ağustos Zafer Bayramımızı, büyük bir coşku ve umutla kutluyor. Bu cennet vatanı bizlere yurt eden, bu uğurda büyük bir mücadele sergileyip 30 Ağustos Zaferi’ni kazanan Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını rahmetle ve minnetle anıyor, bugün de aynı kararlılıkla ülkemizin güvenliği için canını feda eden şehitlerimize rahmet, gazilerimize sağlık ve esenlikler diliyorum” dedi.
İbradı Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı

İbradı Belediye Başkanı Av. Serkan Küçükkuru   30 Ağustos Zafer Bayramı  dolayısıyla mesaj yayımladı 

Başkan Küçükkuru yayımladığı mesajında: “ 30 Ağustos, Türk Ulusunun Mustafa Kemal önderliğinde verdiği bağımsızlık mücadelesinin, tarihte eşine az rastlanır bir kahramanlık destanıdır.

Ulusumuzun, Malazgirt Meydan Muharebesi’nden Çanakkale ve Kurtuluş Savaşları’na kadar en zor koşullar içinde bile bağımsızlığını korumuş olması, birliğimizin, geleceğimizin ve gücümüzün güvencesidir. Türk ulusunun ordusuyla tek bir yürek ve yumruk halinde birleşerek gösterdiği cesaret, kahramanlık ve vatan sevgisi, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin yükselişindeki en sağlam yapı taşlarından biridir.

Ulus olarak ortak hedefimiz, Mustafa Kemal Atatürk’ün devrimlerine, ilkelerine sonsuza kadar sahip çıkarak çağdaş, laik ve demokratik Cumhuriyeti her zaman korumaktır. Ulu Önderimizin  ilke ve devrimleri yolumuzu her zaman aydınlatacak, bizlere güç verecektir.

30 Ağustos Zafer Bayramımızı, büyük bir coşku ve umutla kutluyor. Bu cennet vatanı bizlere yurt eden, bu uğurda büyük bir mücadele sergileyip 30 Ağustos Zaferi’ni kazanan Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını rahmetle ve minnetle anıyor, bugün de aynı kararlılıkla ülkemizin güvenliği için canını feda eden şehitlerimize rahmet, gazilerimize sağlık ve esenlikler diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.