Başkan Küçükkuru’dan Kurban Bayramı Mesajı

Gündem 30.07.2020 - 11:11, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2904+ kez okundu.
 

Başkan Küçükkuru’dan Kurban Bayramı Mesajı

İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, Kurban Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.
İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, Kurban Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Küçükkuru, mesajında şu görüşlere yer verdi “Dini bayramlarımızdan olan mübarek Kurban Bayramı’na milletçe el ele gönül gönüle ulaşmanın heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Bayramlar! Sevinme günüdür, barış günüdür. Bayramlar! Her türlü olumsuz düşünceleri bir kenara bırakıp kucaklaşma günüdür. Bayramlar! Birlik beraberlik içerisinde huzura yürüme günüdür. Bu vesileyle; Tüm İslam Âlemi’nin mübarek kurban bayramını en galbî duygularımla kutlar, milletçe birlikte mutlu bir bayram geçirmenizi dilerim. Mübarek bayramların, tüm dünyada insanların, samimi kardeşlik bağlarıyla kenetlenerek barış ve huzur içerisinde yaşamalarına vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ederim. Bayramınız Mübarek Olsun” ifadelerini kullandı.
İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, Kurban Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, Kurban Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Küçükkuru, mesajında şu görüşlere yer verdi “Dini bayramlarımızdan olan mübarek Kurban Bayramı’na milletçe el ele gönül gönüle ulaşmanın heyecanını hep birlikte yaşıyoruz.

Bayramlar!

Sevinme günüdür, barış günüdür.

Bayramlar!

Her türlü olumsuz düşünceleri bir kenara bırakıp kucaklaşma günüdür.

Bayramlar! Birlik beraberlik içerisinde huzura yürüme günüdür.

Bu vesileyle;

Tüm İslam Âlemi’nin mübarek kurban bayramını en galbî duygularımla kutlar, milletçe birlikte mutlu bir bayram geçirmenizi dilerim.

Mübarek bayramların, tüm dünyada insanların, samimi kardeşlik bağlarıyla kenetlenerek barış ve huzur içerisinde yaşamalarına vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ederim.

Bayramınız Mübarek Olsun” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.