Başkan Küçükkuru’dan Kurban Bayramı Mesajı

Gündem 18.07.2021 - 19:09, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2250+ kez okundu.
 

Başkan Küçükkuru’dan Kurban Bayramı Mesajı

İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru Kurban Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.
İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru Kurban Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru Kurban Bayramı mesajında; “Sevgili hemşerilerim; Bayramlar, toplum olarak birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirdiğimiz, sevinçlerimizi ve mutluluğumuzu paylaştığımız özel günlerdir. Bir Kurban Bayramını daha idrak etmekte, bu mübarek günlerin rahmet ve bereketinde buluşmaktayız. Her türlü güzelliğin ve mutluluğun yaşandığı bayramlar eşin, dostun, akrabanın, hastaların ve büyüklerin ziyaret edildiği, muhtaçlara yardım elinin uzatıldığı, çocukların sevindirildiği, dargınlıkların giderildiği, küskünlerin barıştığı sevgi ve mağfiret günleridir. Ancak bu bayramı ne yazık ki ülkemizi de etkisi altına alan Covid-19 salgını gölgesinde geçireceğiz. Kurban bayramında almış olduğumuz kararlarlar ile birlikte maske, sosyal mesafe ve hijyene riayet edilmesini siz değerli İbradı’lı hemşerilerimizden istirham eder, sevdiklerimizle bayramlaşma ve kucaklaşmayı günümüz teknolojisinden istifade ederek gerçekleştirmenizi, kendinizin ve sevdiklerinizin sağlığını tehlikeye atmamanızı rica ederim. Bu duygu ve düşüncelerle bütün İbradı halkının Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlar, tüm insanlık için barışa, sevgiye, kardeşliğe vesile olmasını temenni eder, sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.
İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru Kurban Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru Kurban Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru Kurban Bayramı mesajında;

“Sevgili hemşerilerim;

Bayramlar, toplum olarak birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirdiğimiz, sevinçlerimizi ve mutluluğumuzu paylaştığımız özel günlerdir. Bir Kurban Bayramını daha idrak etmekte, bu mübarek günlerin rahmet ve bereketinde buluşmaktayız.

Her türlü güzelliğin ve mutluluğun yaşandığı bayramlar eşin, dostun, akrabanın, hastaların ve büyüklerin ziyaret edildiği, muhtaçlara yardım elinin uzatıldığı, çocukların sevindirildiği, dargınlıkların giderildiği, küskünlerin barıştığı sevgi ve mağfiret günleridir. Ancak bu bayramı ne yazık ki ülkemizi de etkisi altına alan Covid-19 salgını gölgesinde geçireceğiz.

Kurban bayramında almış olduğumuz kararlarlar ile birlikte maske, sosyal mesafe ve hijyene riayet edilmesini siz değerli İbradı’lı hemşerilerimizden istirham eder, sevdiklerimizle bayramlaşma ve kucaklaşmayı günümüz teknolojisinden istifade ederek gerçekleştirmenizi, kendinizin ve sevdiklerinizin sağlığını tehlikeye atmamanızı rica ederim.

Bu duygu ve düşüncelerle bütün İbradı halkının Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlar, tüm insanlık için barışa, sevgiye, kardeşliğe vesile olmasını temenni eder, sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.