Başkan Metin’den, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Asayiş 10.01.2021 - 17:26, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2343+ kez okundu.
 

Başkan Metin’den, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Manavgat Ziraat Odası (MZO) Başkanı Rasim Metin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Manavgat Ziraat Odası (MZO) Başkanı Rasim Metin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Metin yayınladığı mesajında, 10 Ocak 1961 yılında 212 sayılı yasanın yürürlüğe girmesiyle birlikte, her yıl 10 Ocak tarihinin, "Çalışan Gazeteciler Bayramı" olarak kutlandığını hatırlattı. Doğru, tarafsız ve objektif yayınlarıyla halkın haber alma hakkını kullanmasına hizmet eden basın camiasının, gayretli ve özverili çalışmalarını takdirle karşıladığını ifade eden Metin,  şunları kaydetti: “Toplumların gelişiminde öncü olan gazetecilik mesleği, son derece onurlu, bir o kadar zorlu ve saygın bir meslek dalıdır. Objektif ve ilkeli habercilik anlayışıyla toplumun bilinçlenmesinde, barış, huzur ve güven ortamının güçlenmesinde önemli bir görev üstlenen basınımız, demokrasi kültürümüzün gelişimine önemli katkılar sağlamaktadır.  Mesai mefhumu gözetmeksizin, zorlu şartlar altında görevlerini ifa eden tüm basın mensuplarımıza özverili gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Manavgat’ımızın değerli basın mensupları başta olmak üzere tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü en içten dileklerimle kutluyor,  başarılar diliyorum.”
Manavgat Ziraat Odası (MZO) Başkanı Rasim Metin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Manavgat Ziraat Odası (MZO) Başkanı Rasim Metin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Metin yayınladığı mesajında, 10 Ocak 1961 yılında 212 sayılı yasanın yürürlüğe girmesiyle birlikte, her yıl 10 Ocak tarihinin, "Çalışan Gazeteciler Bayramı" olarak kutlandığını hatırlattı. Doğru, tarafsız ve objektif yayınlarıyla halkın haber alma hakkını kullanmasına hizmet eden basın camiasının, gayretli ve özverili çalışmalarını takdirle karşıladığını ifade eden Metin,  şunları kaydetti: “Toplumların gelişiminde öncü olan gazetecilik mesleği, son derece onurlu, bir o kadar zorlu ve saygın bir meslek dalıdır. Objektif ve ilkeli habercilik anlayışıyla toplumun bilinçlenmesinde, barış, huzur ve güven ortamının güçlenmesinde önemli bir görev üstlenen basınımız, demokrasi kültürümüzün gelişimine önemli katkılar sağlamaktadır.  Mesai mefhumu gözetmeksizin, zorlu şartlar altında görevlerini ifa eden tüm basın mensuplarımıza özverili gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Manavgat’ımızın değerli basın mensupları başta olmak üzere tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü en içten dileklerimle kutluyor,  başarılar diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.