Başkan Muhittin Böcek’in Anneler Günü Mesajı

Gündem 10.05.2019 - 20:52, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1546+ kez okundu.
 

Başkan Muhittin Böcek’in Anneler Günü Mesajı

Dünyanın en güzel ve en değerli sıfatlarını hak eden kıymetli annelerimiz… Bugün sizin gününüz… Bugün, kendinizi çok daha özel hissedeceğiniz bir gün… Fedakârlık, sevgi, mutluluk ve sabrın tek tarifi sizsiniz… Biliyoruz ki ‘Cennet sizlerin ayaklarının altında’… Duygularımızı tarif etmek için kelimelerin yetersiz kaldığı bu özel ve anlamlı günde iyiliğin, şefkatin, fedakârlığın, merhametin ve koşulsuz sevginin kaynağı olan siz değerli annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum. Anne sevgisi, sevgilerin en büyüğü ve en kıymetlisidir. Bu sebeple annelerimizin değerini her daim bilmeli, gereken ilgi, alâka ve sevgiyi annelerimize göstermeliyiz. Eli öpülesi sevgili annelerimiz… Annelik hiçbir zenginlik ile ölçülemeyecek kadar değerli olan, dünyadaki en yüce duygu ve değerdir. Sonsuz sabrın, şefkat, merhamet ve iyiliğin sembolü olan değerli annelerimiz, benzersiz özverileri, sınırsız sevgileri ile yaşamımızın her evresinde en büyük güç kaynağımızdır. Bizlere dürüst, onurlu, ahlâklı ve iyi bir insan olabilmeyi öğreten, ilgiye ve sevgiye en çok ihtiyaç duyduğumuz anlarda şefkatle bağrına basan, büyüdüğümüzde bile bizden ilgisini esirgemeyen annelerimize sadece Anneler Günü’nde değil, yılın her gününde hak ettikleri saygıyı göstermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle beni bu dünyaya getiren, bakıp büyüten, şehrime hizmet edebilme imkânı veren annem başta olmak üzere ebediyete intikal eden tüm annelerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Bu ülke için canlarını vermiş şehitlerimizin anaları başta olmak üzere hoşgörü, sevgi ve şefkatin tükenmez kaynağı olan tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor, sağlık, huzur ve mutluluk dolu günler diliyorum. Siz değerli annelerimize en derin sevgi ve saygılarımı sunuyor, ellerinizden öpüyorum.

Dünyanın en güzel ve en değerli sıfatlarını hak eden kıymetli annelerimiz…

Bugün sizin gününüz…

Bugün, kendinizi çok daha özel hissedeceğiniz bir gün…

Fedakârlık, sevgi, mutluluk ve sabrın tek tarifi sizsiniz…

Biliyoruz ki ‘Cennet sizlerin ayaklarının altında’…

Duygularımızı tarif etmek için kelimelerin yetersiz kaldığı bu özel ve anlamlı günde iyiliğin, şefkatin, fedakârlığın, merhametin ve koşulsuz sevginin kaynağı olan siz değerli annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum.

Anne sevgisi, sevgilerin en büyüğü ve en kıymetlisidir. Bu sebeple annelerimizin değerini her daim bilmeli, gereken ilgi, alâka ve sevgiyi annelerimize göstermeliyiz.

Eli öpülesi sevgili annelerimiz…

Annelik hiçbir zenginlik ile ölçülemeyecek kadar değerli olan, dünyadaki en yüce duygu ve değerdir. Sonsuz sabrın, şefkat, merhamet ve iyiliğin sembolü olan değerli annelerimiz, benzersiz özverileri, sınırsız sevgileri ile yaşamımızın her evresinde en büyük güç kaynağımızdır. Bizlere dürüst, onurlu, ahlâklı ve iyi bir insan olabilmeyi öğreten, ilgiye ve sevgiye en çok ihtiyaç duyduğumuz anlarda şefkatle bağrına basan, büyüdüğümüzde bile bizden ilgisini esirgemeyen annelerimize sadece Anneler Günü’nde değil, yılın her gününde hak ettikleri saygıyı göstermeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle beni bu dünyaya getiren, bakıp büyüten, şehrime hizmet edebilme imkânı veren annem başta olmak üzere ebediyete intikal eden tüm annelerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Bu ülke için canlarını vermiş şehitlerimizin anaları başta olmak üzere hoşgörü, sevgi ve şefkatin tükenmez kaynağı olan tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor, sağlık, huzur ve mutluluk dolu günler diliyorum.

Siz değerli annelerimize en derin sevgi ve saygılarımı sunuyor, ellerinizden öpüyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.