Başkan Muhittin Böcek’ten Anneler Günü Mesajı

Gündem 08.05.2021 - 18:51, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1894+ kez okundu.
 

Başkan Muhittin Böcek’ten Anneler Günü Mesajı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek mesajında, :” Kıymetli Annelerimiz… Bugün çok anlamlı ve kendinizi çok daha özel hissedeceğiniz bir gün… Bugün bize can veren, gözünden sakınan, fedakârlık, sevgi, mutluluk ve sabrın tek tarifi olan Annelerimizin günü. Bizimle ağlayan, bizimle gülen, tırnağımıza zarar gelse bizden önce üzülen, eli öpülesi annelerimiz için ne yapsak azdır. Annelerimize hak ettiği sevgiyi, saygıyı, sağlıklı, mutlu ve huzurlu yaşamı sağlamak bizlerin asli görevidir. Bize her daim dua eden, bizim için endişelenen, hayatımıza yön veren ve her şeyin en iyisine layık olan, iyiliğin, şefkatin, fedakârlığın, merhametin ve koşulsuz sevginin kaynağı olan siz değerli annelerimizin bu özel ve anlamlı günlerini kutluyorum. Anne sevgisi, sevgilerin en büyüğü ve en kıymetlisidir. Bu sebeple annelerimizin değerini her daim bilmeli, gereken ilgi, alâka ve sevgiyi annelerimize göstermeliyiz Elleri Öpülesi Sevgili Annelerimiz… Annelik dünyadaki en yüce duygu ve değerdir. Bizlere dürüst, onurlu, ahlâklı ve iyi bir insan olabilmeyi öğreten, ilgiye ve sevgiye en çok ihtiyaç duyduğumuz anlarda şefkatle bağrına basan, hayatı boyunca bizden ilgisini esirgemeyen annelerimize sadece Anneler Günü’nde değil, yılın her gününde değerli olduğunu hissettirmeliyiz. Onlar için ne söylesek yetersiz, ne kadar teşekkür etsek az. Bu duygu ve düşüncelerle beni bu dünyaya getiren, bakıp büyüten, aşık olduğum Antalya’ma hizmet edebilme imkânı veren annem ile ebediyete intikal eden tüm annelerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Bu ülke için canlarını feda eden şehitlerimizin anaları başta olmak üzere hoşgörü, sevgi ve şefkatin tükenmez kaynağı olan tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor, sağlık, huzur ve mutluluk dolu günler diliyorum. Anneler Gününüz kutlu olsun.”

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek mesajında, :” Kıymetli Annelerimiz…

Bugün çok anlamlı ve kendinizi çok daha özel hissedeceğiniz bir gün…

Bugün bize can veren, gözünden sakınan, fedakârlık, sevgi, mutluluk ve sabrın tek tarifi olan

Annelerimizin günü.

Bizimle ağlayan, bizimle gülen, tırnağımıza zarar gelse bizden önce üzülen, eli öpülesi annelerimiz için ne yapsak azdır. Annelerimize hak ettiği sevgiyi, saygıyı, sağlıklı, mutlu ve huzurlu yaşamı sağlamak bizlerin asli görevidir.

Bize her daim dua eden, bizim için endişelenen, hayatımıza yön veren ve her şeyin en iyisine layık olan, iyiliğin, şefkatin, fedakârlığın, merhametin ve koşulsuz sevginin kaynağı olan siz değerli annelerimizin bu özel ve anlamlı günlerini kutluyorum.

Anne sevgisi, sevgilerin en büyüğü ve en kıymetlisidir. Bu sebeple annelerimizin değerini her daim bilmeli, gereken ilgi, alâka ve sevgiyi annelerimize göstermeliyiz

Elleri Öpülesi Sevgili Annelerimiz…

Annelik dünyadaki en yüce duygu ve değerdir. Bizlere dürüst, onurlu, ahlâklı ve iyi bir insan olabilmeyi öğreten, ilgiye ve sevgiye en çok ihtiyaç duyduğumuz anlarda şefkatle bağrına basan, hayatı boyunca bizden ilgisini esirgemeyen annelerimize sadece Anneler Günü’nde değil, yılın her gününde değerli olduğunu hissettirmeliyiz. Onlar için ne söylesek yetersiz, ne kadar teşekkür etsek az.

Bu duygu ve düşüncelerle beni bu dünyaya getiren, bakıp büyüten, aşık olduğum Antalya’ma hizmet edebilme imkânı veren annem ile ebediyete intikal eden tüm annelerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Bu ülke için canlarını feda eden şehitlerimizin anaları başta olmak üzere hoşgörü, sevgi ve şefkatin tükenmez kaynağı olan tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor, sağlık, huzur ve mutluluk dolu günler diliyorum.

Anneler Gününüz kutlu olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.