Başkan Şahin’den Anneler Günü Mesajı

Belediyeler 06.05.2021 - 19:58, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2779+ kez okundu.
 

Başkan Şahin’den Anneler Günü Mesajı

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin Anneler Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.
Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin Anneler Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı. 9 Mayıs pazar gününe denk gelen Anneler Günü mesajında Başkan Şahin tüm annelerin gününü kutlayarak hepsine sağlıklı, huzurlu günler diledi. Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin mesajında, “Bir ailenin temel direği annelerdir. Annelerimiz koşulsuz sevginin kaynağı, hayatımızdaki ilk öğretmenimizdir. Sağlıklı nesiller yetiştirilmesinde büyük emeği olan annelerimiz en değerli varlıklarımızdır. Gecesini gündüzüne katarak, yılmadan yorulmadan bizleri vatana, millete hayırlı evlatlar olarak büyütmeye çalışan annelerimize minnet borçluyuz. Bu vesileyle şehit annelerimiz başta olmak üzere, tüm annelerin gününü kutluyor, salgınla mücadele ettiğimiz bu günlerde hepsine sağlıklı, huzur dolu, mutlu günler diliyorum.” dedi.
Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin Anneler Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin Anneler Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı. 9 Mayıs pazar gününe denk gelen Anneler Günü mesajında Başkan Şahin tüm annelerin gününü kutlayarak hepsine sağlıklı, huzurlu günler diledi.

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin mesajında, “Bir ailenin temel direği annelerdir. Annelerimiz koşulsuz sevginin kaynağı, hayatımızdaki ilk öğretmenimizdir. Sağlıklı nesiller yetiştirilmesinde büyük emeği olan annelerimiz en değerli varlıklarımızdır. Gecesini gündüzüne katarak, yılmadan yorulmadan bizleri vatana, millete hayırlı evlatlar olarak büyütmeye çalışan annelerimize minnet borçluyuz.

Bu vesileyle şehit annelerimiz başta olmak üzere, tüm annelerin gününü kutluyor, salgınla mücadele ettiğimiz bu günlerde hepsine sağlıklı, huzur dolu, mutlu günler diliyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.