Başkan Şahin’den Eğitim Yılı Mesajı

Belediyeler 04.09.2021 - 20:28, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2332+ kez okundu.
 

Başkan Şahin’den Eğitim Yılı Mesajı

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, İlköğretim Haftası ve yeni eğitim öğretim yılı öncesinde bir mesaj yayımladı.
Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, İlköğretim Haftası ve yeni eğitim öğretim yılı öncesinde bir mesaj yayımladı. Eğitime her zaman koşulsuz şartsız tam destek verdiklerini söyleyen Başkan Şahin mesajında şunları söyledi;  “Yeni bir eğitim öğretim yılına daha başlamanın heyecanı içerisindeyiz. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz uzun bir aradan sonra okullarına ve sınıflarına kavuşuyor. Belediye olarak uzun süredir okullarından ayrı kalan çocuklarımızın rahat ve sağlıklı bir ortamda yeni eğitim öğretim yılına başlamaları için ilçemizdeki okulların temizliğini tamamladık. Ancak eğitim alanında alınan tüm tedbirlerin kesintisiz bir şekilde uygulanabilmesi için hepimize büyük görevler düşüyor. Okullarımızda sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına azami özen gösterileceğine inancım tam. Bu inançla 2021-2022 eğitim öğretim yılının, başta sevgili öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz olmak üzere tüm eğitim camiamıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, İlköğretim Haftası ve yeni eğitim öğretim yılı öncesinde bir mesaj yayımladı.

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, İlköğretim Haftası ve yeni eğitim öğretim yılı öncesinde bir mesaj yayımladı.

Eğitime her zaman koşulsuz şartsız tam destek verdiklerini söyleyen Başkan Şahin mesajında şunları söyledi;

 “Yeni bir eğitim öğretim yılına daha başlamanın heyecanı içerisindeyiz. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz uzun bir aradan sonra okullarına ve sınıflarına kavuşuyor. Belediye olarak uzun süredir okullarından ayrı kalan çocuklarımızın rahat ve sağlıklı bir ortamda yeni eğitim öğretim yılına başlamaları için ilçemizdeki okulların temizliğini tamamladık. Ancak eğitim alanında alınan tüm tedbirlerin kesintisiz bir şekilde uygulanabilmesi için hepimize büyük görevler düşüyor. Okullarımızda sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına azami özen gösterileceğine inancım tam. Bu inançla 2021-2022 eğitim öğretim yılının, başta sevgili öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz olmak üzere tüm eğitim camiamıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.