Başkan Şahin’den Gaziler Günü Mesajı

Belediyeler 17.09.2021 - 19:10, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2736+ kez okundu.
 

Başkan Şahin’den Gaziler Günü Mesajı

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Vatanın bölünmez bütünlüğünü, halkımızın huzur ve güvenliğini her şeyin üstünde tutarak ülkemizin her bir karış toprağına kanlarını akıtan gazilerimizin kahramanlıkları hiçbir zaman unutulmayacaktır diyen Başkan Şahin mesajında şunları söyledi; “Bu vatan, bizlere “Ölürsem Şehit, Kalırsam Gazi' diyen şehit ve gazilerimizin en kutsal emanetidir. Ülkemizin bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğünün korunması ve bu kutsal emanete sahip çıkmak için canlarını hiçe sayarak şehit olmayı göze alan kahraman gazilerimiz bizim gurur ve övünç kaynağımızdır. Vatan topraklarını korumak ve savunmak için, üstün bir cesaret ve feragat örneği gösteren, en güç koşullar altında bile canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen, aziz şehitlerimiz ve ebediyete intikal etmiş olan gazilerimizi rahmetle, hayatta olan gazilerimizi de minnet ve şükranla anıyorum” dedi.
Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Vatanın bölünmez bütünlüğünü, halkımızın huzur ve güvenliğini her şeyin üstünde tutarak ülkemizin her bir karış toprağına kanlarını akıtan gazilerimizin kahramanlıkları hiçbir zaman unutulmayacaktır diyen Başkan Şahin mesajında şunları söyledi;

“Bu vatan, bizlere “Ölürsem Şehit, Kalırsam Gazi' diyen şehit ve gazilerimizin en kutsal emanetidir. Ülkemizin bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğünün korunması ve bu kutsal emanete sahip çıkmak için canlarını hiçe sayarak şehit olmayı göze alan kahraman gazilerimiz bizim gurur ve övünç kaynağımızdır. Vatan topraklarını korumak ve savunmak için, üstün bir cesaret ve feragat örneği gösteren, en güç koşullar altında bile canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen, aziz şehitlerimiz ve ebediyete intikal etmiş olan gazilerimizi rahmetle, hayatta olan gazilerimizi de minnet ve şükranla anıyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.