Başkan Şahin’den Öğretmenler Günü Kutlaması

Gündem 23.11.2020 - 22:30, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2244+ kez okundu.
 

Başkan Şahin’den Öğretmenler Günü Kutlaması

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Şahin mesajında, öğretmenlerin tüm insanlığa yön verecek kadar kutsal bir görevi yerine getirdiğini belirterek şunları söyledi; “Öğrencilerine her koşulda sabır ve şefkatle yaklaşan; onları geleceğe hazırlamak, en önemlisi hayatı öğretmek için büyük uğraşlar veren, çocuklarımızı ve gençlerimizi, bilgi ve becerilerle donatılmış, birlik ve beraberliğimize, milli kültür ve tarihimize bağlı, sorumluluk sahibi, fikri ve vicdanı hür bireyler olarak yetiştiren tüm öğretmenlerimize müteşekkiriz. Emeklerini, bilgi ve tecrübesini yarınlarımızın teminatı çocuklarımıza ve gençlerimize tıpkı bir fidanı büyütürcesine itinayla aktaran, güzel ülkemizin her bir köşesinde büyük bir özveriyle görev yapan saygı değer öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü can-ı gönülden kutluyorum. Millet Mekteplerinin açıldığı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Başöğretmenlik unvanının verildiği bu anlamlı günde, tüm öğretmenlerimize bir kez daha şükranlarımı sunuyor, eğitim camiamızın 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum” dedi.
Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Şahin mesajında, öğretmenlerin tüm insanlığa yön verecek kadar kutsal bir görevi yerine getirdiğini belirterek şunları söyledi;

“Öğrencilerine her koşulda sabır ve şefkatle yaklaşan; onları geleceğe hazırlamak, en önemlisi hayatı öğretmek için büyük uğraşlar veren, çocuklarımızı ve gençlerimizi, bilgi ve becerilerle donatılmış, birlik ve beraberliğimize, milli kültür ve tarihimize bağlı, sorumluluk sahibi, fikri ve vicdanı hür bireyler olarak yetiştiren tüm öğretmenlerimize müteşekkiriz. Emeklerini, bilgi ve tecrübesini yarınlarımızın teminatı çocuklarımıza ve gençlerimize tıpkı bir fidanı büyütürcesine itinayla aktaran, güzel ülkemizin her bir köşesinde büyük bir özveriyle görev yapan saygı değer öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü can-ı gönülden kutluyorum. Millet Mekteplerinin açıldığı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Başöğretmenlik unvanının verildiği bu anlamlı günde, tüm öğretmenlerimize bir kez daha şükranlarımı sunuyor, eğitim camiamızın 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.