Başkan Şahin’e AESOB’dan Teşekkür

Gündem 19.06.2020 - 22:46, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1701+ kez okundu.
 

Başkan Şahin’e AESOB’dan Teşekkür

Aksu Belediyesi koronavirüs salgınının Türkiye’de başladığı andan itibaren her konuda özverili çalışmalar yürüttü. Bu çalışmalar kapsamında esnafa da büyük destek veren Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’e Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nden
Aksu Belediyesi koronavirüs salgınının Türkiye’de başladığı andan itibaren her konuda özverili çalışmalar yürüttü. Bu çalışmalar kapsamında esnafa da büyük destek veren Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’e Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nden teşekkür geldi. Aksu Belediyesi koronavirüs salgınının başlamasıyla birlikte ilçede gerekli tedbirleri aldı. Aksu’daki esnaflara maske dağıtıldı, sanayi sitesi, restaurantlar, berber, kuaför, güzellik salonları, semt pazarları, taksi durakları ve araçları dezenfekte edildi. Belediyenin esnafa vermiş olduğu destek nedeniyle AESOB’dan Başkan Şahin’e teşekkür ziyareti gerçekleştirildi. Yönetim, denetim, disiplin kurulu üyeleri ile birlikte Aksu Belediyesi’ni ziyaret eden AESOB Başkanı Adlıhan Dere esnaf adına Başkan Şahin’e teşekkür etti. AESOB Başkanı Dere, “Bu zorlu süreçte sağ olsun Halil Başkan esnafımızın yanında oldu. Maske dağıtımında, iş yerlerinin dezenfekte edilmesinde esnaf arkadaşlarımıza yardımcı oldu. Biz de kendisini ziyaret ederek hem bu katkılarından dolayı teşekkür edelim dedik, hem de babası için taziyede bulunalım istedik.” dedi. Başkan Şahin ise “Esnaflarımıza bu zorlu süreçte katkımız olduysa ne mutlu bize. Biz belediye olarak sadece pandemi sürecinde değil her zaman esnafımıza destek olmaya çalışıyoruz. Bu süreçte de kendileri için elimizden gelen yardımı yapmaya çalıştık. Sıkıntıları hep birlikte aşacağız” diye konuştu.
Aksu Belediyesi koronavirüs salgınının Türkiye’de başladığı andan itibaren her konuda özverili çalışmalar yürüttü. Bu çalışmalar kapsamında esnafa da büyük destek veren Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’e Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nden

Aksu Belediyesi koronavirüs salgınının Türkiye’de başladığı andan itibaren her konuda özverili çalışmalar yürüttü. Bu çalışmalar kapsamında esnafa da büyük destek veren Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’e Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nden teşekkür geldi.

Aksu Belediyesi koronavirüs salgınının başlamasıyla birlikte ilçede gerekli tedbirleri aldı. Aksu’daki esnaflara maske dağıtıldı, sanayi sitesi, restaurantlar, berber, kuaför, güzellik salonları, semt pazarları, taksi durakları ve araçları dezenfekte edildi. Belediyenin esnafa vermiş olduğu destek nedeniyle AESOB’dan Başkan Şahin’e teşekkür ziyareti gerçekleştirildi. Yönetim, denetim, disiplin kurulu üyeleri ile birlikte Aksu Belediyesi’ni ziyaret eden AESOB Başkanı Adlıhan Dere esnaf adına Başkan Şahin’e teşekkür etti. AESOB Başkanı Dere, “Bu zorlu süreçte sağ olsun Halil Başkan esnafımızın yanında oldu. Maske dağıtımında, iş yerlerinin dezenfekte edilmesinde esnaf arkadaşlarımıza yardımcı oldu. Biz de kendisini ziyaret ederek hem bu katkılarından dolayı teşekkür edelim dedik, hem de babası için taziyede bulunalım istedik.” dedi.

Başkan Şahin ise “Esnaflarımıza bu zorlu süreçte katkımız olduysa ne mutlu bize. Biz belediye olarak sadece pandemi sürecinde değil her zaman esnafımıza destek olmaya çalışıyoruz. Bu süreçte de kendileri için elimizden gelen yardımı yapmaya çalıştık. Sıkıntıları hep birlikte aşacağız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.