Başkan Şahin, Güreş Takımını Ziyaret Etti

Spor 13.06.2019 - 21:43, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2728+ kez okundu.
 

Başkan Şahin, Güreş Takımını Ziyaret Etti

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Tarihi Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşlerine hazırlanan Güreş Takımını ziyaret etti.
Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Başkan Yardımcısı Celil Gökçen ve Meclis Başkan Vekili Emin Bal ile beraber Aksu Belediye Spor Kulübü Güreş Takımını ziyaret ederek, antrenmanları izledi. Aksu Güreş Sahasında gerçekleştirilen antrenmanları dikkatle izleyen Başkan Şahin, Kulüp Başkanı Mehmet Selvi, Başkan Yardımcısı Arif Tatar ve teknik heyetten bilgiler aldı.  Güreş takımına Kırkpınar’da başarılar dileyen Başkan Şahin “Güreşçilerimize güveniyoruz. Başarılı sonuçlar alacaklarına inanıyoruz” dedi. Her geçen yıl Kırkpınar güreşlerinde daha iyi sonuçlar elde ettiklerini dile getiren Kulüp Başkanı Mehmet Selvi, “Başarı grafiğini her geçen gün arttıran güreş takımımız antrenmanlarına aralıksız devam ediyor. Ata sporumuz güreşlere verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanımız Halil Şahin ve ekibine çok teşekkür ediyoruz” dedi. Aksu İlçe Emniyet Müdürü Deniz Yılmaz’ın da izlediği antrenmanlar geç saatlere kadar devam etti.
Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Tarihi Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşlerine hazırlanan Güreş Takımını ziyaret etti.

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Başkan Yardımcısı Celil Gökçen ve Meclis Başkan Vekili Emin Bal ile beraber Aksu Belediye Spor Kulübü Güreş Takımını ziyaret ederek, antrenmanları izledi.

Aksu Güreş Sahasında gerçekleştirilen antrenmanları dikkatle izleyen Başkan Şahin, Kulüp Başkanı Mehmet Selvi, Başkan Yardımcısı Arif Tatar ve teknik heyetten bilgiler aldı.  Güreş takımına Kırkpınar’da başarılar dileyen Başkan Şahin “Güreşçilerimize güveniyoruz. Başarılı sonuçlar alacaklarına inanıyoruz” dedi.

Her geçen yıl Kırkpınar güreşlerinde daha iyi sonuçlar elde ettiklerini dile getiren Kulüp Başkanı Mehmet Selvi, “Başarı grafiğini her geçen gün arttıran güreş takımımız antrenmanlarına aralıksız devam ediyor. Ata sporumuz güreşlere verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanımız Halil Şahin ve ekibine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Aksu İlçe Emniyet Müdürü Deniz Yılmaz’ın da izlediği antrenmanlar geç saatlere kadar devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.