Başkan Şahin Güreşçilerle Buluştu

Asayiş 14.07.2021 - 21:24, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1710+ kez okundu.
 

Başkan Şahin Güreşçilerle Buluştu

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Tarihi Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşlerinde ilçeyi temsil eden Aksu Belediye Spor Kulübü güreşçileriyle bir araya geldi.
Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Tarihi Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşlerinde ilçeyi temsil eden Aksu Belediye Spor Kulübü güreşçileriyle bir araya geldi. Sporcularla kahvaltıda buluşan Başkan Şahin, geçen hafta sonu gerçekleştirilen güreşler hakkında gençlerle sohbet etti. Programa; Aksu Belediye Başkan Yardımcısı Celil Gökçen, Özel Kalem Müdürü Hasan Kızılkaya, Spor Kulübü Başkanı Mehmet Selvi, kulübün yönetim kadrosu ile teknik heyet de katıldı. Edirne güreşlerinin Aksulu sporcular için önemli bir deneyim olduğunu vurgulayan Başkan Şahin, “Kırkpınar güreşlerine ne kadar çok sporcumuz katılırsa o kadar iyi. Ben gençlerimizin deneyim kazanmasına büyük önem veriyorum. Aksu’yu orada en iyi şekilde temsil ettikleri için sporcularımıza da teknik kadroya da teşekkür ediyorum. Her zaman sporcularımıza destek oldum, bundan sonra da tüm sporcularımıza sahip çıkmaya devam edeceğim. Gençlerimizin, çocuklarımızın sporla vakit geçirmeleri benim için ayrı öneme sahip.” dedi. Kulüp Başkanı Mehmet Selvi ise “Biz çok şanslı bir kulübüz. Çünkü spora ve sporcuya bu kadar çok değer veren bir belediye başkanımız var. Edirne’de sporcularımızı ilk 8’e kalarak çeyrek finale çıkmayı başardı. Ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorlar. Bize destek olan Belediye Başkanımız Halil Şahin’e sporcularım adına teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.
Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Tarihi Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşlerinde ilçeyi temsil eden Aksu Belediye Spor Kulübü güreşçileriyle bir araya geldi.

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Tarihi Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşlerinde ilçeyi temsil eden Aksu Belediye Spor Kulübü güreşçileriyle bir araya geldi.

Sporcularla kahvaltıda buluşan Başkan Şahin, geçen hafta sonu gerçekleştirilen güreşler hakkında gençlerle sohbet etti. Programa; Aksu Belediye Başkan Yardımcısı Celil Gökçen, Özel Kalem Müdürü Hasan Kızılkaya, Spor Kulübü Başkanı Mehmet Selvi, kulübün yönetim kadrosu ile teknik heyet de katıldı.

Edirne güreşlerinin Aksulu sporcular için önemli bir deneyim olduğunu vurgulayan Başkan Şahin, “Kırkpınar güreşlerine ne kadar çok sporcumuz katılırsa o kadar iyi. Ben gençlerimizin deneyim kazanmasına büyük önem veriyorum. Aksu’yu orada en iyi şekilde temsil ettikleri için sporcularımıza da teknik kadroya da teşekkür ediyorum. Her zaman sporcularımıza destek oldum, bundan sonra da tüm sporcularımıza sahip çıkmaya devam edeceğim. Gençlerimizin, çocuklarımızın sporla vakit geçirmeleri benim için ayrı öneme sahip.” dedi.

Kulüp Başkanı Mehmet Selvi ise “Biz çok şanslı bir kulübüz. Çünkü spora ve sporcuya bu kadar çok değer veren bir belediye başkanımız var. Edirne’de sporcularımızı ilk 8’e kalarak çeyrek finale çıkmayı başardı. Ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorlar. Bize destek olan Belediye Başkanımız Halil Şahin’e sporcularım adına teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.