Başkan Şahin’in Anneler Günü Mesajı

Gündem 11.05.2019 - 20:55, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2454+ kez okundu.
 

Başkan Şahin’in Anneler Günü Mesajı

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin “Anneler Günü” nedeni ile bir mesaj yayınladı.
Başkan Şahin, anneler gününün, annelerimizi anmak amacıyla her yıl mayıs ayının ikinci pazar günü kutlandığını hatırlatarak, annelerimizin sadece bir gün değil her gün önemli ve özel olduğunu söyledi. Tüm özverisi ve fedakârlığı ile evlatlarını koşulsuz seven annelerin, varlıkları ile evlatlarının en büyük güç kaynağı ve dayanağı olduğunu hatırlatan Başkan Şahin mesajında şunları söyledi; “Sevgi ve özveri ile çocuklarını yaşama hazırlayan anneler, aslında onlara hayatı öğreten birer öğretmen, birer yol göstericidir. Bir ülkenin; her yönden gelişmesi, o ülkenin manevi değerlerinin korunması ve yaşatılması görevi de en kıymetli varlıklarımız olan annelerimiz tarafından sağlanmaktadır. İşte bu nedenle annelerimiz hatırlanmayı, değer görmeyi, saygıyı ve takdiri herkesten daha çok hak etmektedir. Unutulmamalıdır ki; karşılıksız tek sevgi, bir annenin çocuğuna duyduğu sevgidir. Koşulsuz sevginin ve fedakârlığın adıdır anne. Annelerine sadece bir gün değil, her gün değer veren bir toplumun evlatları olarak,  başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin anneler gününü kutlar, tüm anne ve anne adaylarına sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.
Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin “Anneler Günü” nedeni ile bir mesaj yayınladı.

Başkan Şahin, anneler gününün, annelerimizi anmak amacıyla her yıl mayıs ayının ikinci pazar günü kutlandığını hatırlatarak, annelerimizin sadece bir gün değil her gün önemli ve özel olduğunu söyledi. Tüm özverisi ve fedakârlığı ile evlatlarını koşulsuz seven annelerin, varlıkları ile evlatlarının en büyük güç kaynağı ve dayanağı olduğunu hatırlatan Başkan Şahin mesajında şunları söyledi;

“Sevgi ve özveri ile çocuklarını yaşama hazırlayan anneler, aslında onlara hayatı öğreten birer öğretmen, birer yol göstericidir. Bir ülkenin; her yönden gelişmesi, o ülkenin manevi değerlerinin korunması ve yaşatılması görevi de en kıymetli varlıklarımız olan annelerimiz tarafından sağlanmaktadır. İşte bu nedenle annelerimiz hatırlanmayı, değer görmeyi, saygıyı ve takdiri herkesten daha çok hak etmektedir. Unutulmamalıdır ki; karşılıksız tek sevgi, bir annenin çocuğuna duyduğu sevgidir. Koşulsuz sevginin ve fedakârlığın adıdır anne. Annelerine sadece bir gün değil, her gün değer veren bir toplumun evlatları olarak,  başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin anneler gününü kutlar, tüm anne ve anne adaylarına sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.