Başkan Şahin, Önce Kız İstedi Sonra Yüzükleri Taktı

Gündem 17.05.2019 - 01:14, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1835+ kez okundu.
 

Başkan Şahin, Önce Kız İstedi Sonra Yüzükleri Taktı

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, geçmiş dönemde AK Parti’den belediye meclis üyesi olan Muslu Alkan’ın oğluna önce kız istedi, sonra söz yüzüklerini takıp kurdele kesti. Evlilik için ilk adımı atan genç çifti, nişan töreninde de yalnız bırakmayan Başkan Şahin, çifte bir ömür mutluluklar diledi. Aksulu vatandaşlar tarafından 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’den ikinci kez Belediye Başkanı seçilen Halil Şahin, hayırlı bir işe daha imza attı. Başkan Şahin, 2004 yerel seçimlerinde belediye meclis üyesi seçilen dava arkadaşı Muslu Alkan’ın oğlu için kız istedi, sonra söz yüzüklerini takıp kurdele kesti. Aile arasında yapılan törene Başkan Halil Şahin’in yanı sıra, Aksu Belediye Başkan Vekili Emin Bal, Aksu Belediye Başkan Yardımcısı Celil Gökçen ve iki ailenin önde gelen büyükleri katıldı. ÖNCE KIZ İSTEDİ, SONRA YÜZÜKLERİ TAKTI Başkan Halil Şahin, Esma Çil ve Harun Alkan’ın mutluluğa ilk adımı attığı kız isteme merasiminde, erkek tarafından “Allah'ın emri peygamberin kavliyle” diyerek söze girdi. Oldukça heyecanlandığı gözlenen Başkan Şahin’in kız tarafından baba Ramazan Çil’in "nasipse olur" sözünü alınca rahat bir nefes aldı. Renkli anlara sahne olan kız isteme merasiminde hayırlı bir işe vesile olduklarının altını çizen Başkan Şahin, “Hayat bir imtihan dünyası, güzellikleri var zorlukları var. Zorluklarını birlikte paylaşarak, fedakârlıklarınızla azaltın. Güzellikleri de birlikte paylaşarak çoğaltmaya çalışın” diyerek genç çifte öğütlerde bulundu. Kahvelerin içildiği, ikramların yapıldığı kız isteme merasiminde Esma Çil ve Harun Alkan’ın nişan yüzükleri de takıldı. Genç çiftin nişan kurdelesini kesen Başkan Şahin, merasimin ardından hatıra fotoğrafları çektirerek anı ölümsüzleştirdi. BAŞKAN ŞAHİN, GENÇ ÇİFTTEN “EVET” SÖZÜ ALDI Başkan Şahin, genç çifti nişan töreninde de yalnız bırakmadı. Çil ve Alkan ailelerinin mutlu gününe ortak olan Şahin, çok sayıda davetlinin katıldığı törende kısa bir konuşma yaptı. Şahin, "Oğlumuz da, kızımız da hakikaten çok değerli. İnşallah güzel bir yuva oluşturacaklar. Biz de hayırlı bu işe vesile olmanın sevabını alacağız. Kendilerini kutluyorum. Allah tamamına erdirsin.” diye konuştu. Başkan Şahin, nasip olursa genç çiftlerin nikâhını da kıyarak mutluluklarına ortak olacağını söyledi Mutlulukları yüzlerinden okunan genç çiftin nişan törenine katılan sevenleri, dost ve akrabaları doyasıya eğlendi. Aileler ise çocuklarını evlendirmenin mutluluğunu yaşarken gelen davetliler ile tek tek ilgilenerek 'hayırlı olsun' dileklerini kabul ettiler.

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, geçmiş dönemde AK Parti’den belediye meclis üyesi olan Muslu Alkan’ın oğluna önce kız istedi, sonra söz yüzüklerini takıp kurdele kesti. Evlilik için ilk adımı atan genç çifti, nişan töreninde de yalnız bırakmayan Başkan Şahin, çifte bir ömür mutluluklar diledi.

Aksulu vatandaşlar tarafından 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’den ikinci kez Belediye Başkanı seçilen Halil Şahin, hayırlı bir işe daha imza attı. Başkan Şahin, 2004 yerel seçimlerinde belediye meclis üyesi seçilen dava arkadaşı Muslu Alkan’ın oğlu için kız istedi, sonra söz yüzüklerini takıp kurdele kesti. Aile arasında yapılan törene Başkan Halil Şahin’in yanı sıra, Aksu Belediye Başkan Vekili Emin Bal, Aksu Belediye Başkan Yardımcısı Celil Gökçen ve iki ailenin önde gelen büyükleri katıldı.

ÖNCE KIZ İSTEDİ, SONRA YÜZÜKLERİ TAKTI

Başkan Halil Şahin, Esma Çil ve Harun Alkan’ın mutluluğa ilk adımı attığı kız isteme merasiminde, erkek tarafından “Allah'ın emri peygamberin kavliyle” diyerek söze girdi. Oldukça heyecanlandığı gözlenen Başkan Şahin’in kız tarafından baba Ramazan Çil’in "nasipse olur" sözünü alınca rahat bir nefes aldı. Renkli anlara sahne olan kız isteme merasiminde hayırlı bir işe vesile olduklarının altını çizen Başkan Şahin, “Hayat bir imtihan dünyası, güzellikleri var zorlukları var. Zorluklarını birlikte paylaşarak, fedakârlıklarınızla azaltın. Güzellikleri de birlikte paylaşarak çoğaltmaya çalışın” diyerek genç çifte öğütlerde bulundu.

Kahvelerin içildiği, ikramların yapıldığı kız isteme merasiminde Esma Çil ve Harun Alkan’ın nişan yüzükleri de takıldı. Genç çiftin nişan kurdelesini kesen Başkan Şahin, merasimin ardından hatıra fotoğrafları çektirerek anı ölümsüzleştirdi.

BAŞKAN ŞAHİN, GENÇ ÇİFTTEN “EVET” SÖZÜ ALDI

Başkan Şahin, genç çifti nişan töreninde de yalnız bırakmadı. Çil ve Alkan ailelerinin mutlu gününe ortak olan Şahin, çok sayıda davetlinin katıldığı törende kısa bir konuşma yaptı. Şahin, "Oğlumuz da, kızımız da hakikaten çok değerli. İnşallah güzel bir yuva oluşturacaklar. Biz de hayırlı bu işe vesile olmanın sevabını alacağız. Kendilerini kutluyorum. Allah tamamına erdirsin.” diye konuştu. Başkan Şahin, nasip olursa genç çiftlerin nikâhını da kıyarak mutluluklarına ortak olacağını söyledi

Mutlulukları yüzlerinden okunan genç çiftin nişan törenine katılan sevenleri, dost ve akrabaları doyasıya eğlendi.

Aileler ise çocuklarını evlendirmenin mutluluğunu yaşarken gelen davetliler ile tek tek ilgilenerek 'hayırlı olsun' dileklerini kabul ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.