Başkan Şahin Sünnet Çocuklarını Yalnız Bırakmadı

Asayiş 05.07.2019 - 23:49, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2542+ kez okundu.
 

Başkan Şahin Sünnet Çocuklarını Yalnız Bırakmadı

9 yıldır sünnet şöleni düzenleyen ve her yıl yüzlerce çocuğun sünnet olmasına vesile olan Aksu Belediyesi bu yıl da geleneği bozmadı. Kayıtların devam ettiği sünnet etkinliği için çocukların sünnet işlemleri de yapılmaya başlandı. Meydan Tıp Merkezinde sünnet olan çocukları yalnız bırakmayan Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin sünnet olan çocuklarla yakından ilgilendi, aileleri ile sohbet etti. Sosyal belediyeciliğe her zaman önem verdiğini ifade eden Başkan Şahin, “Belediye olarak değişik sosyal etkinlikler düzenliyoruz. Geleneksel hale getirdiğimiz sünnet şölenimiz de bunlardan biri. Her yıl yüzlerce çocuğumuzu sünnet ettirerek, vatandaşlarımıza bu konuda destek olmaya çalışıyoruz.” dedi. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, şu ana kadar 156 çocuğun sünnet için başvuru yaptığını, 90 çocuğun sünnet işleminin gerçekleştirildiğini ve kayıtların devam ettiğini belirtti. Sünnet edilen çocuklarda daha önceden var olan rahatsızlıklar tespit edilirse onlar da Özel Meydan Tıp Merkezi tarafından ücretsiz olarak tedavi ediliyor.

9 yıldır sünnet şöleni düzenleyen ve her yıl yüzlerce çocuğun sünnet olmasına vesile olan Aksu Belediyesi bu yıl da geleneği bozmadı. Kayıtların devam ettiği sünnet etkinliği için çocukların sünnet işlemleri de yapılmaya başlandı.

Meydan Tıp Merkezinde sünnet olan çocukları yalnız bırakmayan Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin sünnet olan çocuklarla yakından ilgilendi, aileleri ile sohbet etti. Sosyal belediyeciliğe her zaman önem verdiğini ifade eden Başkan Şahin, “Belediye olarak değişik sosyal etkinlikler düzenliyoruz. Geleneksel hale getirdiğimiz sünnet şölenimiz de bunlardan biri. Her yıl yüzlerce çocuğumuzu sünnet ettirerek, vatandaşlarımıza bu konuda destek olmaya çalışıyoruz.” dedi.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, şu ana kadar 156 çocuğun sünnet için başvuru yaptığını, 90 çocuğun sünnet işleminin gerçekleştirildiğini ve kayıtların devam ettiğini belirtti. Sünnet edilen çocuklarda daha önceden var olan rahatsızlıklar tespit edilirse onlar da Özel Meydan Tıp Merkezi tarafından ücretsiz olarak tedavi ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.