Başkan Şahin, Turizm Sektörüne Teşekkür Etti

Belediyeler 16.09.2021 - 18:13, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2525+ kez okundu.
 

Başkan Şahin, Turizm Sektörüne Teşekkür Etti

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin Resort Hotel Genel Müdürü Ahmet R. İllez ile bir araya gelerek, turizm sektörü hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin Resort Hotel Genel Müdürü Ahmet R. İllez ile bir araya gelerek, turizm sektörü hakkında görüş alışverişinde bulundu. Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’in makamında gerçekleştirilen görüşmede; Resort Hotel Genel Müdürü Ahmet R. İllez başarılı bir sezonu geride bıraktıklarını dile getirerek şunları söyledi; “Pandemi nedeniyle sekteye uğrayan Türk turizm sektörünün lokomotifi Antalya’nın Kundu ve Belek bölgesi sezonda en çok misafir ağırlayan bölgeler oldu. Geçen yıl 3,5 milyon yabancı ziyaretçiyi misafir ettik. Bu sene ise 7,5 milyon hedefimizi tutturduk. Biz bu hedefi koyduğumuzda bu hedefin öngörülebilir olacağı düşünülmüyordu. Güvenli otel sertifikasyon programı, turizm personellerinin aşılanması, PSR testlerinin ciddi bir güven tesis etmesiyle güvenilir bir ülke ve güvenilir bir bölge olarak başarılı bir sezon geçirdik. Bu başarıda özellikle Avrupa ve Balkanlardan gelen gurbetçilerimiz ve son anda Rusya ve Ukrayna’ya uçuş izinlerinin verilmesi elbette ki bu rakamlara ulaşmamızda önemli bir yere sahip. Bu başarının 2022 yılında da artarak devam edeceğini öngörüyor, kayıpların 2023 yılında telafi edileceğini düşünüyoruz” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ise “İlimiz ve ilçemizin gelişip kalkınmasında önemli bir paya sahip olan turizm sektörü hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Oldukça verimli geçen görüşmemizde sektör temsilcilerimizin 2021 yılı sezonu hakkında bilgiler edindik. Gerek sağladıkları istihdam gücü, gerekse ilçemizin kalkınması adına sağladıkları maddi ve manevi desteklerden dolayı Sayın İllez başta olmak üzere, sektör temsilcilerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.
Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin Resort Hotel Genel Müdürü Ahmet R. İllez ile bir araya gelerek, turizm sektörü hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin Resort Hotel Genel Müdürü Ahmet R. İllez ile bir araya gelerek, turizm sektörü hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’in makamında gerçekleştirilen görüşmede; Resort Hotel Genel Müdürü Ahmet R. İllez başarılı bir sezonu geride bıraktıklarını dile getirerek şunları söyledi; “Pandemi nedeniyle sekteye uğrayan Türk turizm sektörünün lokomotifi Antalya’nın Kundu ve Belek bölgesi sezonda en çok misafir ağırlayan bölgeler oldu. Geçen yıl 3,5 milyon yabancı ziyaretçiyi misafir ettik. Bu sene ise 7,5 milyon hedefimizi tutturduk. Biz bu hedefi koyduğumuzda bu hedefin öngörülebilir olacağı düşünülmüyordu. Güvenli otel sertifikasyon programı, turizm personellerinin aşılanması, PSR testlerinin ciddi bir güven tesis etmesiyle güvenilir bir ülke ve güvenilir bir bölge olarak başarılı bir sezon geçirdik. Bu başarıda özellikle Avrupa ve Balkanlardan gelen gurbetçilerimiz ve son anda Rusya ve Ukrayna’ya uçuş izinlerinin verilmesi elbette ki bu rakamlara ulaşmamızda önemli bir yere sahip. Bu başarının 2022 yılında da artarak devam edeceğini öngörüyor, kayıpların 2023 yılında telafi edileceğini düşünüyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ise “İlimiz ve ilçemizin gelişip kalkınmasında önemli bir paya sahip olan turizm sektörü hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Oldukça verimli geçen görüşmemizde sektör temsilcilerimizin 2021 yılı sezonu hakkında bilgiler edindik. Gerek sağladıkları istihdam gücü, gerekse ilçemizin kalkınması adına sağladıkları maddi ve manevi desteklerden dolayı Sayın İllez başta olmak üzere, sektör temsilcilerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.