Başkan Şahin Üreticiler Birliği’ni Ziyaret Etti

Gündem 01.07.2019 - 22:28, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1787+ kez okundu.
 

Başkan Şahin Üreticiler Birliği’ni Ziyaret Etti

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Aksu Kent Konseyi’ne bağlı Aksu Üreticiler Birliği’ni ziyaret etti. Üreticiler Birliği Başkanı Turan Şahin’den birliğin çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Şahin, her zaman üreticilerin yanında yer aldığını ifade etti. Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin Turan Şahin’in başkanlığını yaptığı Aksu Üreticiler Birliği’ni ziyaret etti. Ziyarette Turan Şahin, Başkan Şahin’e birliğin çalışmaları ve Aksu’daki tarımsal faaliyetler hakkında bilgi verdi. Turan Şahin, Kent Konseyi’ne ve Üreticiler Birliği’ne verdiği destekten dolayı da Başkan Şahin’e teşekkür etti. Aksu’da çoğu insanın üreticilik ile geçimini sağladığını kaydeden Başkan Şahin ise belediye başkanı olarak her zaman üreticilerin yanında yer aldığını kaydetti.

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Aksu Kent Konseyi’ne bağlı Aksu Üreticiler Birliği’ni ziyaret etti. Üreticiler Birliği Başkanı Turan Şahin’den birliğin çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Şahin, her zaman üreticilerin yanında yer aldığını ifade etti.

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin Turan Şahin’in başkanlığını yaptığı Aksu Üreticiler Birliği’ni ziyaret etti. Ziyarette Turan Şahin, Başkan Şahin’e birliğin çalışmaları ve Aksu’daki tarımsal faaliyetler hakkında bilgi verdi. Turan Şahin, Kent Konseyi’ne ve Üreticiler Birliği’ne verdiği destekten dolayı da Başkan Şahin’e teşekkür etti. Aksu’da çoğu insanın üreticilik ile geçimini sağladığını kaydeden Başkan Şahin ise belediye başkanı olarak her zaman üreticilerin yanında yer aldığını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.