Başkan Semih Esen’e, ‘Meslek Başarı Ödülü’

Belediyeler 23.02.2021 - 19:39, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2703+ kez okundu.
 

Başkan Semih Esen’e, ‘Meslek Başarı Ödülü’

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Antalya Falez Rotary Kulübü’nün 2020-2021 dönemi ‘Meslek Başarı Ödülü’ne layık görüldü.
Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Antalya Falez Rotary Kulübü’nün 2020-2021 dönemi ‘Meslek Başarı Ödülü’ne layık görüldü. Her yıl iş ve meslek erbabı isimleri, çeşitli ödüllerle onore eden Antalya Falez Rotary Kulübü, 2020-2021 dönemi ‘Meslek Başarı Ödülü’nü Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’e verdi. Başkan Semih Esen, bu ödülü kendisini Antalya Falez Rotary Kulübü Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte ziyaret eden Antalya Falez Rotary Kulübü Başkanı Aylin Özkan’ın elinden aldı. OY BİRLİĞİYLE BELİRLENDİ Falez Rotary Kulübü Başkanı Aylin Özkan, Rotary’nin iş ve sosyal hayatta başarılı, çevresi tarafından kabul görmüş bireylerin bir araya gelerek hizmet verdiği bir topluluk olduğunu söyledi. Özkan, “Rotaryanlar olarak bu ilke doğrultusunda Meslek Başarı Ödülü, Meslek Teşvik Ödülü ve Eskimeye Yüz Tutmuş Meslek Ödülü gibi en önemli ödüllerimizi topluma hizmet eden, işinde ve mesleğinde başarılı isimlere veriyoruz. Bu kapsamda 2020-2021 dönemi ‘Meslek Başarı Ödülü’nü, Yönetim Kurulu üyelerimizin oy birliğiyle, sorunlara hızlı ve kalıcı çözümler üreterek topluma destek olan, işini ve mesleğini başarıyla icra eden Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’e vermeyi uygun gördük” diye konuştu. ÖDÜL MOTİVE KAYNAĞI Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen de göreve geldikleri günden bu yana hiçbir beklenti içine girmeden bölge halkına en iyi hizmeti, en hızlı şekilde ulaştırmak için çalıştıklarını dile getirdi. Kendisine verilen ‘Meslek Başarı Ödülü’ ile onore olduğunu belirten Esen, ödülü Konyaaltılı vatandaşlar adına aldığını kaydetti. Esen, “Bu ödül ben ve ekibim için motivasyon kaynağı olacak. Yaptığımız çalışmalarımızla toplumsal gelişmişlik düzeyini geliştirmede küçük bir tuzumuz olduysa ne mutlu bize” dedi.
Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Antalya Falez Rotary Kulübü’nün 2020-2021 dönemi ‘Meslek Başarı Ödülü’ne layık görüldü.

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Antalya Falez Rotary Kulübü’nün 2020-2021 dönemi ‘Meslek Başarı Ödülü’ne layık görüldü.

Her yıl iş ve meslek erbabı isimleri, çeşitli ödüllerle onore eden Antalya Falez Rotary Kulübü, 2020-2021 dönemi ‘Meslek Başarı Ödülü’nü Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’e verdi. Başkan Semih Esen, bu ödülü kendisini Antalya Falez Rotary Kulübü Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte ziyaret eden Antalya Falez Rotary Kulübü Başkanı Aylin Özkan’ın elinden aldı.

OY BİRLİĞİYLE BELİRLENDİ

Falez Rotary Kulübü Başkanı Aylin Özkan, Rotary’nin iş ve sosyal hayatta başarılı, çevresi tarafından kabul görmüş bireylerin bir araya gelerek hizmet verdiği bir topluluk olduğunu söyledi. Özkan, “Rotaryanlar olarak bu ilke doğrultusunda Meslek Başarı Ödülü, Meslek Teşvik Ödülü ve Eskimeye Yüz Tutmuş Meslek Ödülü gibi en önemli ödüllerimizi topluma hizmet eden, işinde ve mesleğinde başarılı isimlere veriyoruz. Bu kapsamda 2020-2021 dönemi ‘Meslek Başarı Ödülü’nü, Yönetim Kurulu üyelerimizin oy birliğiyle, sorunlara hızlı ve kalıcı çözümler üreterek topluma destek olan, işini ve mesleğini başarıyla icra eden Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’e vermeyi uygun gördük” diye konuştu.

ÖDÜL MOTİVE KAYNAĞI

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen de göreve geldikleri günden bu yana hiçbir beklenti içine girmeden bölge halkına en iyi hizmeti, en hızlı şekilde ulaştırmak için çalıştıklarını dile getirdi. Kendisine verilen ‘Meslek Başarı Ödülü’ ile onore olduğunu belirten Esen, ödülü Konyaaltılı vatandaşlar adına aldığını kaydetti. Esen, “Bu ödül ben ve ekibim için motivasyon kaynağı olacak. Yaptığımız çalışmalarımızla toplumsal gelişmişlik düzeyini geliştirmede küçük bir tuzumuz olduysa ne mutlu bize” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.