Başkan Semih Esen, Şirket İşçilerini Sevindirdi

Gündem 01.05.2019 - 20:18, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2059+ kez okundu.
 

Başkan Semih Esen, Şirket İşçilerini Sevindirdi

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde Konyaaltı Belediyesi şirketinde çalışan işçilerin 5 günlük ikramiyelerini ödeyerek, işçileri sevindirdi.
Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde Konyaaltı Belediyesi’nde çalışan şirket işçilerini sevindirdi. Başkan Semih Esen, 2019 yılı ilk döneminde şirket işçilerine ödenen 5 günlük ikramiye ödemesini gerçekleştirdi. Başkan Semih Esen, belediye de çalışan işçilerin haklarını her zaman verdiklerini belirterek, 1 Mayıs İşçi Bayramı’nda şirket işçilerinin ikramiyelerini yatırdıklarını söyledi. Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, ayrıca Antalya’da gerçekleştirilen 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamalarına katıldı. Başkan Esen, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul, milletvekilleri, belediye başkanları ve parti örgütüyle Aydın Kanza Parkı’ndan başlayan yürüyüşü destek verdi. Başkan Semih Esen, Cumhuriyet Meydanı’na kadar yürüdü. Başkan Esen, 1 Mayıs’ın barış, demokrasi ve daha mutlu gelecek için mücadele günü olduğu belirterek, “Dayanışmanın, birliğin ve güzelliğin birleştiği 1 Mayıs’ta başta, işçi, memur ve emekçiler olmak üzere tam çalışma arkadaşlarımın Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun. Aydınlık, eşit ve güzel günlerin geleceği umuduyla tüm işçi ve emekçilerimizi selamlıyorum” dedi.
Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde Konyaaltı Belediyesi şirketinde çalışan işçilerin 5 günlük ikramiyelerini ödeyerek, işçileri sevindirdi.

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde Konyaaltı Belediyesi’nde çalışan şirket işçilerini sevindirdi. Başkan Semih Esen, 2019 yılı ilk döneminde şirket işçilerine ödenen 5 günlük ikramiye ödemesini gerçekleştirdi. Başkan Semih Esen, belediye de çalışan işçilerin haklarını her zaman verdiklerini belirterek, 1 Mayıs İşçi Bayramı’nda şirket işçilerinin ikramiyelerini yatırdıklarını söyledi.

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, ayrıca Antalya’da gerçekleştirilen 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamalarına katıldı. Başkan Esen, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul, milletvekilleri, belediye başkanları ve parti örgütüyle Aydın Kanza Parkı’ndan başlayan yürüyüşü destek verdi. Başkan Semih Esen, Cumhuriyet Meydanı’na kadar yürüdü. Başkan Esen, 1 Mayıs’ın barış, demokrasi ve daha mutlu gelecek için mücadele günü olduğu belirterek, “Dayanışmanın, birliğin ve güzelliğin birleştiği 1 Mayıs’ta başta, işçi, memur ve emekçiler olmak üzere tam çalışma arkadaşlarımın Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun. Aydınlık, eşit ve güzel günlerin geleceği umuduyla tüm işçi ve emekçilerimizi selamlıyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.