Başkan Serkan Küçükkuru’dan Ramazan Bayramı Mesajı

Gündem 22.05.2020 - 19:38, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2388+ kez okundu.
 

Başkan Serkan Küçükkuru’dan Ramazan Bayramı Mesajı

İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.
İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru Ramazan Bayramı münasebetiyle  bir mesaj yayınladı. Başkan Küçükkuru mesajında, ”Sevgili Hemşerilerim  belki de yaşamımız boyunca ilk kez bir bayram sabahında sevdiklerimizle sofralarda bulaşamayacak, dostlarımızı kucaklayamayacak, büyüklerimizin ellerini öperek hayır dualarını alamayacağız. Ama bu bayramda karantina bize şunu da öğretecek; birbirimizi göremesek de gönüllerimizin bir olduğunu, birliğin beraberliğin sandığımızdan çok daha kıymetli olduğunu, küslüklerin her ne koşulda olursa olsun uzaklardan gelse de içten bir sözle sona erebileceğini… Bu bayramda belki sarılıp bayramlaşamayacağız ama büyüklerimin ellerini, kıymetli miniklerimin gözlerini sevgiyle öpüyor, tüm vatandaşlarımızı hasretle kucaklıyorum. Yeniden bir arada olacağımız nice bayramlara Ramazan Bayramınız  mübarek olsun” dedi.
İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru Ramazan Bayramı münasebetiyle  bir mesaj yayınladı.

Başkan Küçükkuru mesajında, ”Sevgili Hemşerilerim  belki de yaşamımız boyunca ilk kez bir bayram sabahında sevdiklerimizle sofralarda bulaşamayacak, dostlarımızı kucaklayamayacak, büyüklerimizin ellerini öperek hayır dualarını alamayacağız.

Ama bu bayramda karantina bize şunu da öğretecek; birbirimizi göremesek de gönüllerimizin bir olduğunu, birliğin beraberliğin sandığımızdan çok daha kıymetli olduğunu, küslüklerin her ne koşulda olursa olsun uzaklardan gelse de içten bir sözle sona erebileceğini…

Bu bayramda belki sarılıp bayramlaşamayacağız ama büyüklerimin ellerini, kıymetli miniklerimin gözlerini sevgiyle öpüyor, tüm vatandaşlarımızı hasretle kucaklıyorum.

Yeniden bir arada olacağımız nice bayramlara

Ramazan Bayramınız  mübarek olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.