Başkan Sözen Belediye Personeli İle Bayramlaştı

Gündem 01.06.2019 - 16:52, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2574+ kez okundu.
 

Başkan Sözen Belediye Personeli İle Bayramlaştı

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, belediyede görev yapan belediye personeli ile işyerlerinde bayramlaşma geleneğini bu yıl da sürdürdü. Başkan Sözen, “yol arkadaşlarım” dediği belediye personelini, çalıştığı birimlerde iş başındayken ziyaret ederek
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen,  belediye personeli ile bayramlaşma geleneğini bu yıl da sürdürdü. Başkan Sözen, “yol arkadaşlarım” dediği belediye personelini çalıştığı birimlerde ziyaret etti. Geleneksel bayramlaşma geleneğine, sabahın ilk ışıklarında başlayan Başkan Şükrü Sözen, Fen İşleri Şantiyesi ziyaretinin ardından sırasıyla, Huzurevi, İbrahim Sözen Gençlik Merkezi, Boğaz Otel, Side Ek Hizmet Binası, Side Zabıta Karakolu, Kreş ve Gündüz Bakımevi, Hayvan Barınağı, Asfalt Şantiyesi, Belediye Başkanlığı Hizmet Binası, Zabıta Müdürlüğü, Atatürk Kültür Merkezi, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Cenaze İşleri Müdürlüğü’nde bayramlaşma ziyaretleri gerçekleştirdi. Başkan Şükrü Sözen’e, belediye başkan yardımcıları Hasan Şimşek, Mustafa Ceylan, Halis Akkaya, İsmail Hakkı Ödevoğlu, Levent Ardıç ve Semra Öztürk ile Özel Kalem Müdürü Hatice Sözen de eşlik etti. Belediye çalışanları Başkan Sözen’i büyük bir sevinçle karşıladı. Başkan Sözen ise bütün yol arkadaşlarının elini tek tek sıkarak her biriyle neşeli ve samimi sohbetler gerçekleştirdi, çalışanların hal ve hatırlarını sordu, hatıra fotoğrafları çektirdi. ATA GELENEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR Babası merhum İbrahim Sırrı Sözen’in Belediye Başkanı olarak görev yaptığı yıllarda, belediye çalışanları ile bayramlaştığını ifade eden Başkan Sözen, bu geleneği sürdürmekten dolayı gurur duyduğunu ifade etti. Manavgat’a birlikte hizmet ettiği emekçi yol arkadaşlarının her zaman yanlarında olduğunu belirten Başkan Sözen, gece gündüz çalışarak Manavgat’ı geleceğe taşıyan personeline teşekkür etti. Sözen, “ Mübarek Ramazan Bayramı’nı kutlayacağımız bu günlerde rahmetli babam İbrahim Sözen’in geleneğini sürdürmek benim için son derece özel ve gurur verici. Her geçen gün büyüyerek kendini yenileyen Manavgat’ımıza, birlikte hizmet ettiğimiz emekçi yol arkadaşlarımızın aileleriyle birlikte mutlu ve huzurlu bayramlar geçirmelerini temenni ettik. Bizler, her zaman emekten yana ve emekçi yol arkadaşlarımızdan yana olmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile Manavgat’ımızda yaşayan bütün vatandaşlarımızın mübarek Ramazan Bayramını kutluyor, sevdikleriyle birlikte mutlu ve huzurlu bayramlar diliyorum” dedi. Bu arada Başkan Şükrü Sözen, Manavgat Belediyesi Nikah Salonu ziyareti esnasında ise Erkan Cenan ve Bilge Ekinci çiftinin nikahını da kıyarak bir ömür boyu mutluluk temennilerinde bulundu.
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, belediyede görev yapan belediye personeli ile işyerlerinde bayramlaşma geleneğini bu yıl da sürdürdü. Başkan Sözen, “yol arkadaşlarım” dediği belediye personelini, çalıştığı birimlerde iş başındayken ziyaret ederek

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen,  belediye personeli ile bayramlaşma geleneğini bu yıl da sürdürdü. Başkan Sözen, “yol arkadaşlarım” dediği belediye personelini çalıştığı birimlerde ziyaret etti. Geleneksel bayramlaşma geleneğine, sabahın ilk ışıklarında başlayan Başkan Şükrü Sözen, Fen İşleri Şantiyesi ziyaretinin ardından sırasıyla, Huzurevi, İbrahim Sözen Gençlik Merkezi, Boğaz Otel, Side Ek Hizmet Binası, Side Zabıta Karakolu, Kreş ve Gündüz Bakımevi, Hayvan Barınağı, Asfalt Şantiyesi, Belediye Başkanlığı Hizmet Binası, Zabıta Müdürlüğü, Atatürk Kültür Merkezi, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Cenaze İşleri Müdürlüğü’nde bayramlaşma ziyaretleri gerçekleştirdi. Başkan Şükrü Sözen’e, belediye başkan yardımcıları Hasan Şimşek, Mustafa Ceylan, Halis Akkaya, İsmail Hakkı Ödevoğlu, Levent Ardıç ve Semra Öztürk ile Özel Kalem Müdürü Hatice Sözen de eşlik etti. Belediye çalışanları Başkan Sözen’i büyük bir sevinçle karşıladı. Başkan Sözen ise bütün yol arkadaşlarının elini tek tek sıkarak her biriyle neşeli ve samimi sohbetler gerçekleştirdi, çalışanların hal ve hatırlarını sordu, hatıra fotoğrafları çektirdi.

ATA GELENEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

Babası merhum İbrahim Sırrı Sözen’in Belediye Başkanı olarak görev yaptığı yıllarda, belediye çalışanları ile bayramlaştığını ifade eden Başkan Sözen, bu geleneği sürdürmekten dolayı gurur duyduğunu ifade etti. Manavgat’a birlikte hizmet ettiği emekçi yol arkadaşlarının her zaman yanlarında olduğunu belirten Başkan Sözen, gece gündüz çalışarak Manavgat’ı geleceğe taşıyan personeline teşekkür etti. Sözen, “ Mübarek Ramazan Bayramı’nı kutlayacağımız bu günlerde rahmetli babam İbrahim Sözen’in geleneğini sürdürmek benim için son derece özel ve gurur verici. Her geçen gün büyüyerek kendini yenileyen Manavgat’ımıza, birlikte hizmet ettiğimiz emekçi yol arkadaşlarımızın aileleriyle birlikte mutlu ve huzurlu bayramlar geçirmelerini temenni ettik. Bizler, her zaman emekten yana ve emekçi yol arkadaşlarımızdan yana olmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile Manavgat’ımızda yaşayan bütün vatandaşlarımızın mübarek Ramazan Bayramını kutluyor, sevdikleriyle birlikte mutlu ve huzurlu bayramlar diliyorum” dedi. Bu arada Başkan Şükrü Sözen, Manavgat Belediyesi Nikah Salonu ziyareti esnasında ise Erkan Cenan ve Bilge Ekinci çiftinin nikahını da kıyarak bir ömür boyu mutluluk temennilerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.