Başkan Sözen, Projelerini 5 Mart’ta Tanıtacak

Gündem 03.03.2019 - 20:06, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2751+ kez okundu.
 

Başkan Sözen, Projelerini 5 Mart’ta Tanıtacak

Manavgat Belediye Başkanı ve CHP- Millet İttifakı Manavgat Belediye Başkan Adayı Şükrü Sözen, “BU GELECEK HEPİMİZİN” sloganıyla Manavgat’ın geleceğine yön verecek projelerini 5 Mart 2019 Salı Günü Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenleyeceği büyük bir halk toplantısıyla tanıtacak. SAAT 15.00’DE AKM’DE Manavgat Belediye Başkanı ve CHP-Millet İttifakı Manavgat Belediye Başkan Adayı Şükrü Sözen, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimler kapsamında çalışmalarını tüm hızıyla sürdürürken bir yandan da gelecekte hayata geçireceği projelerinin üzerinde ekibiyle birlikte gece gündüz çalışıyor. Başkan Şükrü Sözen, “BU GELECEK HEPİMİZİN” sloganıyla 5 Mart 2019 Salı günü Saat 15.00’de Atatürk Kültür Merkezi’nde büyük bir proje tanıtım toplantısı düzenleyecek. Başkan Şükrü Sözen, kentin geleceğine yön verecek olan projelerinin tanıtım toplantısına tüm Manavgat halkını davet etti. SORUNLARI BİLİYORUZ Başkan Sözen, “10 yıllık tecrübemiz, Manavgat sevdamız,  halkımızın bize olan inancı, güveni ile çıktığımız yolda, yeni dönemde de en iyi ve güzeli yapacağımıza inancımız sonsuz. Ekip olarak Manavgat’ımızın sorunlarını, eksiklerimizi çok iyi biliyoruz. Kentimiz için neler yapılabilirin üzerinde uzun bir süredir çalışıyoruz. Manavgat’ımızın değerlerini koruyarak, kentimize geleceğe taşıyacak vizyonel projelerimizle, halkımızın karşısına çıkmaktan büyük onur duyacağız. BU GELECEK HEPİMİZİN diyerek hazırladığımız projelerimizi halkımızın da sahiplenip özümseyeceği inancımızla tüm hemşehrilerimizi proje tanıtım toplantımıza davet ediyorum” dedi.

Manavgat Belediye Başkanı ve CHP- Millet İttifakı Manavgat Belediye Başkan Adayı Şükrü Sözen, “BU GELECEK HEPİMİZİN” sloganıyla Manavgat’ın geleceğine yön verecek projelerini 5 Mart 2019 Salı Günü Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenleyeceği büyük bir halk toplantısıyla tanıtacak.

SAAT 15.00’DE AKM’DE

Manavgat Belediye Başkanı ve CHP-Millet İttifakı Manavgat Belediye Başkan Adayı Şükrü Sözen, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimler kapsamında çalışmalarını tüm hızıyla sürdürürken bir yandan da gelecekte hayata geçireceği projelerinin üzerinde ekibiyle birlikte gece gündüz çalışıyor.

Başkan Şükrü Sözen, “BU GELECEK HEPİMİZİN” sloganıyla 5 Mart 2019 Salı günü Saat 15.00’de Atatürk Kültür Merkezi’nde büyük bir proje tanıtım toplantısı düzenleyecek. Başkan Şükrü Sözen, kentin geleceğine yön verecek olan projelerinin tanıtım toplantısına tüm Manavgat halkını davet etti.

SORUNLARI BİLİYORUZ

Başkan Sözen, “10 yıllık tecrübemiz, Manavgat sevdamız,  halkımızın bize olan inancı, güveni ile çıktığımız yolda, yeni dönemde de en iyi ve güzeli yapacağımıza inancımız sonsuz. Ekip olarak Manavgat’ımızın sorunlarını, eksiklerimizi çok iyi biliyoruz. Kentimiz için neler yapılabilirin üzerinde uzun bir süredir çalışıyoruz. Manavgat’ımızın değerlerini koruyarak, kentimize geleceğe taşıyacak vizyonel projelerimizle, halkımızın karşısına çıkmaktan büyük onur duyacağız. BU GELECEK HEPİMİZİN diyerek hazırladığımız projelerimizi halkımızın da sahiplenip özümseyeceği inancımızla tüm hemşehrilerimizi proje tanıtım toplantımıza davet ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.