Başkan Turgay Genç’e Muhteşem Karşılama

Gündem 10.04.2019 - 19:44, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2602+ kez okundu.
 

Başkan Turgay Genç’e Muhteşem Karşılama

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerini kazanarak ikinci kez Döşemealtı Belediye Başkanı seçilen CHP’li Turgay Genç ve Meclis Üyeleri, Antalya Adliyesi’nde ki İlçe Seçim Kurulu’nda düzenlenen mazbata törenine katıldı.
Millet İttifakı’nın Cumhuriyet Halk Partili (CHP) adayı olarak girdiği 31 Mart yerel seçimlerinde Döşemealtı Belediye Başkanı seçilen Mimar Turgay Genç ve Meclis Üyeleri, Antalya Adliyesinde bulunan İlçe Seçim Kurulu’nda gerçekleştirilen törenle mazbatalarını aldılar. Mazbata töreni nedeniyle Adliye binası önünde kendisini bekleyen vatandaşlara ve gazetecilere süreç hakkında bilgi veren Başkan Turgay Genç, “Sonuca yönelik Cumhur İttifakı Adayı tarafından önce İlçe Seçim Kurulu’na itiraz edildi, burada itiraz red oldu, ardından İl Seçim Kurulu’na itiraz edildi. Seçim Kurulu 51 sandıkta geçersiz oyları yeniden saydı ve sonuç 94 oy farkla bizim lehimize kesinleşmiş oldu. Sonraki aşamada ise; Cumhur İttifakı’nın Yüksek Seçim Kurulu’na yapmış olduğu itiraz kabul edilmedi ve pazartesi günü itibariyle kazanan taraf olduğumuz kesinlik kazandı” dedi. Adliye önündeki törenin ardından 2006 yılında hayatını kaybeden babası Orhan Turhan Genç’in kabristanını ziyaret eden Başkan Turgay Genç, daha sonra Döşemealtı Kent Meydanı’na geldi. Başkan Genç’i burada belediye çalışanları, esnaf ve vatandaşlardan oluşan binlerce kişi karşıladı. Alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde kendisini bekleyenleri selamlayan Başkan Genç, Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen törene katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından kısa bir konuşma yapan Başkan Turgay Genç, “Zorlu bir seçim sürecini geride bıraktık, bugün itibariyle parti rozetemi bir kenara bırakarak herkesin belediye başkanı kimliğimle ilçeme ve halkıma hizmet etmeye devam edeceğim. Kimseyi ötekileştirmeden, birilerinin değil toplumun tamamını kapsayacak bir anlayışla temel belediyecilik hizmetlerinin yanında sosyal belediyeciliğinde devamını sürdüreceğiz” diye konuştu. Kent Meydanı’nda ki programın ardından dualar eşliğinde makamına çıkan Başkan Genç tebrikleri kabul etti.
31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerini kazanarak ikinci kez Döşemealtı Belediye Başkanı seçilen CHP’li Turgay Genç ve Meclis Üyeleri, Antalya Adliyesi’nde ki İlçe Seçim Kurulu’nda düzenlenen mazbata törenine katıldı.

Millet İttifakı’nın Cumhuriyet Halk Partili (CHP) adayı olarak girdiği 31 Mart yerel seçimlerinde Döşemealtı Belediye Başkanı seçilen Mimar Turgay Genç ve Meclis Üyeleri, Antalya Adliyesinde bulunan İlçe Seçim Kurulu’nda gerçekleştirilen törenle mazbatalarını aldılar.

Mazbata töreni nedeniyle Adliye binası önünde kendisini bekleyen vatandaşlara ve gazetecilere süreç hakkında bilgi veren Başkan Turgay Genç, “Sonuca yönelik Cumhur İttifakı Adayı tarafından önce İlçe Seçim Kurulu’na itiraz edildi, burada itiraz red oldu, ardından İl Seçim Kurulu’na itiraz edildi. Seçim Kurulu 51 sandıkta geçersiz oyları yeniden saydı ve sonuç 94 oy farkla bizim lehimize kesinleşmiş oldu. Sonraki aşamada ise; Cumhur İttifakı’nın Yüksek Seçim Kurulu’na yapmış olduğu itiraz kabul edilmedi ve pazartesi günü itibariyle kazanan taraf olduğumuz kesinlik kazandı” dedi.

Adliye önündeki törenin ardından 2006 yılında hayatını kaybeden babası Orhan Turhan Genç’in kabristanını ziyaret eden Başkan Turgay Genç, daha sonra Döşemealtı Kent Meydanı’na geldi. Başkan Genç’i burada belediye çalışanları, esnaf ve vatandaşlardan oluşan binlerce kişi karşıladı. Alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde kendisini bekleyenleri selamlayan Başkan Genç, Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen törene katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından kısa bir konuşma yapan Başkan Turgay Genç, “Zorlu bir seçim sürecini geride bıraktık, bugün itibariyle parti rozetemi bir kenara bırakarak herkesin belediye başkanı kimliğimle ilçeme ve halkıma hizmet etmeye devam edeceğim. Kimseyi ötekileştirmeden, birilerinin değil toplumun tamamını kapsayacak bir anlayışla temel belediyecilik hizmetlerinin yanında sosyal belediyeciliğinde devamını sürdüreceğiz” diye konuştu.

Kent Meydanı’nda ki programın ardından dualar eşliğinde makamına çıkan Başkan Genç tebrikleri kabul etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.