Başkan Tütüncü, Kepez Kaymakamı Şahin’i Ağırladı

Gündem 21.08.2020 - 21:22, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:43 2042+ kez okundu.
 

Başkan Tütüncü, Kepez Kaymakamı Şahin’i Ağırladı

Başkan Tütüncü, Kepez’e yeni atanan Kaymakam Nusret Şahin'i makamında ağırladı.
Başkan Tütüncü, Kepez’e yeni atanan Kaymakam Nusret Şahin'i makamında ağırladı. Kaymakam Şahin’in iadeyi ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Tütüncü, Kepez’de kaymakamlık, belediye ve diğer kurumlar arasındaki var olan uyum ve iş birliğinin artarak devam edeceğini söyledi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü, 2020 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Trabzon Vali Yardımcılığından Kepez Kaymakamlığına atanan Nusret Şahin, ziyaret etti. Başkan Tütüncü, iadeyi ziyarette bulunan Kepez Kaymakamı Şahin’i makamında ağırladı. Kaymakam Şahin’e tekrar hayırlı olsun dileklerini ileten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, belediye ve diğer kurumlar arasındaki var olan uyum ve iş birliğinin daha da artarak devam edeceğini söyledi. Kepez’in 11 yıllık süreçte büyük bir değişim ve dönüşüme uğradığını belirten Başkan Tütüncü, hayata geçirilen ve planlanan projeler hakkında da bilgi verdi. Kepez’e çok daha güzel hizmetler kazandıracaklarını belirten Tütüncü, “Nice güzel başarılara beraberce imza atacağız” dedi.  Kaymakam Nusret Şahin de misafirperverliği için Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye teşekkür etti.
Başkan Tütüncü, Kepez’e yeni atanan Kaymakam Nusret Şahin'i makamında ağırladı.

Başkan Tütüncü, Kepez’e yeni atanan Kaymakam Nusret Şahin'i makamında ağırladı. Kaymakam Şahin’in iadeyi ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Tütüncü, Kepez’de kaymakamlık, belediye ve diğer kurumlar arasındaki var olan uyum ve iş birliğinin artarak devam edeceğini söyledi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü, 2020 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Trabzon Vali Yardımcılığından Kepez Kaymakamlığına atanan Nusret Şahin, ziyaret etti. Başkan Tütüncü, iadeyi ziyarette bulunan Kepez Kaymakamı Şahin’i makamında ağırladı. Kaymakam Şahin’e tekrar hayırlı olsun dileklerini ileten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, belediye ve diğer kurumlar arasındaki var olan uyum ve iş birliğinin daha da artarak devam edeceğini söyledi. Kepez’in 11 yıllık süreçte büyük bir değişim ve dönüşüme uğradığını belirten Başkan Tütüncü, hayata geçirilen ve planlanan projeler hakkında da bilgi verdi. Kepez’e çok daha güzel hizmetler kazandıracaklarını belirten Tütüncü, “Nice güzel başarılara beraberce imza atacağız” dedi. 

Kaymakam Nusret Şahin de misafirperverliği için Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.