Başkan Tütüncü, Muratpaşa ’da

Gündem 01.07.2022 - 21:08, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2005+ kez okundu.
 

Başkan Tütüncü, Muratpaşa ’da

Muratpaşa İlçesi’ndeki turizm esnafını ziyaret eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, esnafa başarılı bir turizm sezonu diledi.
Muratpaşa İlçesi’ndeki turizm esnafını ziyaret eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü,  esnafa başarılı bir turizm sezonu diledi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Muratpaşa İlçesi’ndeki turizm esnafını ziyaret etti. AK Parti Muratpaşa İlçe teşkilatının da eşlik ettiği ziyaretlerde Başkan Tütüncü, Balbey, kapalı yol ve iki kapılı han bölgesindeki turizm esnafını tek tek gezdi, başarılı bir turizm sezonu diledi. Turizm esnafının talep ve önerilerini de dinleyen Başkan Tütüncü, “Turizm sayesinde insanlar vakitlerini en iyi şekilde geçirirken, ülkelerde ekonomik açıdan kazanç sağlamaktadır. Turizm şehri olan Antalya’mızda denizi, güneşi ve doğası ile her yıl milyonlarca yerli ve yabancı turisti kendine çekmeyi başarmaktadır. Ve bunda da turizme gönül veren turizmcilerimizin, turizm esnafımızın rolü çok büyüktür. Sağladığı faydalar sayesinde turizmin önemi her geçen gün artmaktadır.” dedi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, esnaf gezisi sırasında sokakta gördüğü vatandaşlarla da sohbet etti, hal hatır sordu, istek ve talepleri dinledi.
Muratpaşa İlçesi’ndeki turizm esnafını ziyaret eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, esnafa başarılı bir turizm sezonu diledi.

Muratpaşa İlçesi’ndeki turizm esnafını ziyaret eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü,  esnafa başarılı bir turizm sezonu diledi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Muratpaşa İlçesi’ndeki turizm esnafını ziyaret etti. AK Parti Muratpaşa İlçe teşkilatının da eşlik ettiği ziyaretlerde Başkan Tütüncü, Balbey, kapalı yol ve iki kapılı han bölgesindeki turizm esnafını tek tek gezdi, başarılı bir turizm sezonu diledi. Turizm esnafının talep ve önerilerini de dinleyen Başkan Tütüncü, “Turizm sayesinde insanlar vakitlerini en iyi şekilde geçirirken, ülkelerde ekonomik açıdan kazanç sağlamaktadır. Turizm şehri olan Antalya’mızda denizi, güneşi ve doğası ile her yıl milyonlarca yerli ve yabancı turisti kendine çekmeyi başarmaktadır. Ve bunda da turizme gönül veren turizmcilerimizin, turizm esnafımızın rolü çok büyüktür. Sağladığı faydalar sayesinde turizmin önemi her geçen gün artmaktadır.” dedi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, esnaf gezisi sırasında sokakta gördüğü vatandaşlarla da sohbet etti, hal hatır sordu, istek ve talepleri dinledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.