Başkan Ulutaş’tan Güreşçilere Kispet

Gündem 29.04.2022 - 00:06, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2899+ kez okundu.
 

Başkan Ulutaş’tan Güreşçilere Kispet

Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, güreşçilere kispet hediye etti.
Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, güreşçilere kispet hediye etti. Kaş Belediyesi güreş takımının sporcuları, antrenör Barış Alagöz’ün eşliğinde Başkan Mutlu Ulutaş’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Mutlu Ulutaş, güreşlerin yakında başlayacağını, kispetlerin hazır olduğunu ifade etti.  Güreşçilerin kispetlerini vererek, onlarla sohbet eden Başkan Ulutaş, “Kaş Belediyesi, bundan sonra da güreşe destek vermeye devam edecek. Sporcularımızın müsabakalarda belediyemizi, Kaş’ımızı, Antalya’mızı en güzel şekilde temsil edeceklerine yürekten inanıyorum. Kendilerine başarılar diliyorum.” dedi. Sporcular da Başkan Ulutaş’ın kendilerine verdiği desteğe teşekkür ederek, düzenlenecek güreşlerde başarılı sonuçlar alacaklarını dile getirdi.
Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, güreşçilere kispet hediye etti.

Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, güreşçilere kispet hediye etti.

Kaş Belediyesi güreş takımının sporcuları, antrenör Barış Alagöz’ün eşliğinde Başkan Mutlu Ulutaş’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Başkan Mutlu Ulutaş, güreşlerin yakında başlayacağını, kispetlerin hazır olduğunu ifade etti. 

Güreşçilerin kispetlerini vererek, onlarla sohbet eden Başkan Ulutaş, “Kaş Belediyesi, bundan sonra da güreşe destek vermeye devam edecek. Sporcularımızın müsabakalarda belediyemizi, Kaş’ımızı, Antalya’mızı en güzel şekilde temsil edeceklerine yürekten inanıyorum. Kendilerine başarılar diliyorum.” dedi.

Sporcular da Başkan Ulutaş’ın kendilerine verdiği desteğe teşekkür ederek, düzenlenecek güreşlerde başarılı sonuçlar alacaklarını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.