Başkan Uysal, Asil Olan Sizlersiniz

Gündem 26.05.2019 - 20:13, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 3136+ kez okundu.
 

Başkan Uysal, Asil Olan Sizlersiniz

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Etiler Mahallesi’nde düzenlenen iftar programında mahalle sakinlerine “Biz, sizlerin oluşturduğu kurumları, bütçeleri sevk ve idare etmekle mükellefiz. Asil olan, temel olan izlersiniz” diye seslendi.
Muratpaşa Belediyesi, Ramazan ayında ilçenin farklı noktalarında kurduğu iftar sofralarında mahalle sakinlerini buluşturmaya devam ediyor. Muratpaşa Belediyesi’nin iftar sofrası bu kez Etiler Mahallesi’nde kuruldu. İftara Etiler ve çevre mahallerden çok sayıda kişi katılırken Başkan Uysal da belediye meclis üyeleriyle birlikte iftarda yer aldı. Başkan Uysal, iftarda, mahalleliyle birlikte sıraya girerek yemeğini aldı. Bu sırada komşularıyla sohbet eden Başkan Uysal, iftar saatinin gelmesiyle birlikte dualar eşliğinde mahalleliyle birlikte orucunu açtı.  Başkan Uysal, iftarın ardından yaptığı konuşmada, Muratpaşa’da yenilenen cadde ve sokaklardan sosyal yardım çalışmalarına yapılan her işin sahibinin ilçe sakinleri olduğunu söyledi. “Biz, sizlerin oluşturduğu kurumları, bütçeleri sevk ve idare etmekle mükellefiz. Asil olan, temel olan izlersiniz” diyen Başkan Uysal, bu anlayışla birlikte yaşamaktan mutlu olan, kıvanç duyan bir Muratpaşa’yı oluşturduklarını söyledi. Muratpaşa’da birlikte, barış ve kardeşlik içinde, varlığı ve yokluğu paylaşan, birbirini seven ve sayan, dayanışmanın hiç eksik olmadığı bir kent yaşamının var olduğunun altını çizen Başkan Uysal, “Ve Muratpaşa’da tüm kamu hizmetlerine herkese sadece bir telefondan eşit ve adaletli bir şekilde ulaşabiliyor” dedi. Başkan Uysal, konuşmasının ardından mahalleliyle hatıra fotoğrafı da çektirirken çocuklarla özel olarak ilgilendi.  
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Etiler Mahallesi’nde düzenlenen iftar programında mahalle sakinlerine “Biz, sizlerin oluşturduğu kurumları, bütçeleri sevk ve idare etmekle mükellefiz. Asil olan, temel olan izlersiniz” diye seslendi.

Muratpaşa Belediyesi, Ramazan ayında ilçenin farklı noktalarında kurduğu iftar sofralarında mahalle sakinlerini buluşturmaya devam ediyor. Muratpaşa Belediyesi’nin iftar sofrası bu kez Etiler Mahallesi’nde kuruldu. İftara Etiler ve çevre mahallerden çok sayıda kişi katılırken Başkan Uysal da belediye meclis üyeleriyle birlikte iftarda yer aldı.

Başkan Uysal, iftarda, mahalleliyle birlikte sıraya girerek yemeğini aldı. Bu sırada komşularıyla sohbet eden Başkan Uysal, iftar saatinin gelmesiyle birlikte dualar eşliğinde mahalleliyle birlikte orucunu açtı. 

Başkan Uysal, iftarın ardından yaptığı konuşmada, Muratpaşa’da yenilenen cadde ve sokaklardan sosyal yardım çalışmalarına yapılan her işin sahibinin ilçe sakinleri olduğunu söyledi. “Biz, sizlerin oluşturduğu kurumları, bütçeleri sevk ve idare etmekle mükellefiz. Asil olan, temel olan izlersiniz” diyen Başkan Uysal, bu anlayışla birlikte yaşamaktan mutlu olan, kıvanç duyan bir Muratpaşa’yı oluşturduklarını söyledi. Muratpaşa’da birlikte, barış ve kardeşlik içinde, varlığı ve yokluğu paylaşan, birbirini seven ve sayan, dayanışmanın hiç eksik olmadığı bir kent yaşamının var olduğunun altını çizen Başkan Uysal, “Ve Muratpaşa’da tüm kamu hizmetlerine herkese sadece bir telefondan eşit ve adaletli bir şekilde ulaşabiliyor” dedi.

Başkan Uysal, konuşmasının ardından mahalleliyle hatıra fotoğrafı da çektirirken çocuklarla özel olarak ilgilendi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.