Başkan Uysal’dan 30 Ağustos Mesajı

Gündem 29.08.2021 - 21:19, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2033+ kez okundu.
 

Başkan Uysal’dan 30 Ağustos Mesajı

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajında “Şimdi artık yeni kuşaklarımız için eğitimde, sağlıkta, kültürde, bilimde yeni zaferler kazanmanın zamanı. Bize bu zaferleri kazanmak için ilham
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajında “Şimdi artık yeni kuşaklarımız için eğitimde, sağlıkta, kültürde, bilimde yeni zaferler kazanmanın zamanı. Bize bu zaferleri kazanmak için ilham veren 30 Ağustos Zafer Bayramı’mız kutlu olsun” dedi. Başkan Uysal, Büyük Zafer’in 99’uncu yıl dönümünün kutlanacağı 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayasıyla bir mesaj yayımladı. Sadece uzun yaşamış bir insan ömrü kadar, 99 yıl, önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün öncülüğünde bütün Anadolu insanının kenetlenerek yurdu işgalden kurtardığını belirten Başkan Uysal, mesajında “Şimdi, yeni kuşaklarımız için eğitimde, sağlıkta, kültürde, sanayide, ekonominin bütün alanlarında, bilimde yeni zaferler kazanmanın zamanı. Bize bu zaferleri kazanmak için ilham veren 30 Ağustos Zafer Bayramı’mız kutlu olsun” ifadelerine yer verdi.
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajında “Şimdi artık yeni kuşaklarımız için eğitimde, sağlıkta, kültürde, bilimde yeni zaferler kazanmanın zamanı. Bize bu zaferleri kazanmak için ilham

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajında “Şimdi artık yeni kuşaklarımız için eğitimde, sağlıkta, kültürde, bilimde yeni zaferler kazanmanın zamanı. Bize bu zaferleri kazanmak için ilham veren 30 Ağustos Zafer Bayramı’mız kutlu olsun” dedi.

Başkan Uysal, Büyük Zafer’in 99’uncu yıl dönümünün kutlanacağı 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayasıyla bir mesaj yayımladı. Sadece uzun yaşamış bir insan ömrü kadar, 99 yıl, önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün öncülüğünde bütün Anadolu insanının kenetlenerek yurdu işgalden kurtardığını belirten Başkan Uysal, mesajında “Şimdi, yeni kuşaklarımız için eğitimde, sağlıkta, kültürde, sanayide, ekonominin bütün alanlarında, bilimde yeni zaferler kazanmanın zamanı. Bize bu zaferleri kazanmak için ilham veren 30 Ağustos Zafer Bayramı’mız kutlu olsun” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.