Başkan Uysal’dan Dayanışma Mesajı

Gündem 17.05.2019 - 21:26, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2506+ kez okundu.
 

Başkan Uysal’dan Dayanışma Mesajı

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i ziyaretinde “Dayanışma içinde Antalya’mıza hizmet etme gayreti içinde olacağız” dedi.
Başkan Uysal, CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, ilçe kadın ve gençlik kolları yöneticileri ve belediye meclis üyeleriyle birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i makamında ziyaret etti. Başkan Uysal, ziyarette şunları söyledi:  “Özlemini çektiğimiz, Antalya Büyükşehir Belediyemizi kazanma arzumuzun tezahürü niteliğinde olan Sayın Muhittin Böcek başkanımızın büyükşehir belediye başkanı seçilmesinden duyduğumuzu onuru ifade etmek ve kendisine ‘Hayırlı olsun’ demek için buradayız. Bu hizmet yarışı. Bütün siyasi partiler, ülkeye, insanlığa hizmet için var. Biz de Türkiye’mize, Antalya’mıza çok daha iyi hizmet edeceğimiz iddiasındayız. Önümüzdeki süreçte Başkanımız Muhittin Böcek ve büyükşehir ekibimiz, Antalya’mıza, topluma en güzel şekilde hizmet edecektir. Biz de kendilerine her türlü katıyı sağlayacağız. Dayanışma içinde Antalya’mıza hizmet etme gayreti içinde olacağız.” Ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek ise Antalya’da kimseyi ötekileştirmeden hep birlikte çalışacaklarını söyledi. Kendisinin CHP’ye katıldığı dönemde Ümit Uysal’ın il başkanı olduğunu hatırlatan Başkan Böcek, “O günden beri birlikteliğimiz, dostluğumuz, arkadaşlığımız devam etmiştir. Antalya’mız için çalışmalarımızı hep birlikte gerçekleştireceğiz” dedi.  
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i ziyaretinde “Dayanışma içinde Antalya’mıza hizmet etme gayreti içinde olacağız” dedi.

Başkan Uysal, CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, ilçe kadın ve gençlik kolları yöneticileri ve belediye meclis üyeleriyle birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i makamında ziyaret etti. Başkan Uysal, ziyarette şunları söyledi:

 “Özlemini çektiğimiz, Antalya Büyükşehir Belediyemizi kazanma arzumuzun tezahürü niteliğinde olan Sayın Muhittin Böcek başkanımızın büyükşehir belediye başkanı seçilmesinden duyduğumuzu onuru ifade etmek ve kendisine ‘Hayırlı olsun’ demek için buradayız. Bu hizmet yarışı. Bütün siyasi partiler, ülkeye, insanlığa hizmet için var. Biz de Türkiye’mize, Antalya’mıza çok daha iyi hizmet edeceğimiz iddiasındayız. Önümüzdeki süreçte Başkanımız Muhittin Böcek ve büyükşehir ekibimiz, Antalya’mıza, topluma en güzel şekilde hizmet edecektir. Biz de kendilerine her türlü katıyı sağlayacağız. Dayanışma içinde Antalya’mıza hizmet etme gayreti içinde olacağız.”

Ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek ise Antalya’da kimseyi ötekileştirmeden hep birlikte çalışacaklarını söyledi. Kendisinin CHP’ye katıldığı dönemde Ümit Uysal’ın il başkanı olduğunu hatırlatan Başkan Böcek, “O günden beri birlikteliğimiz, dostluğumuz, arkadaşlığımız devam etmiştir. Antalya’mız için çalışmalarımızı hep birlikte gerçekleştireceğiz” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.