Başkan Uysal, Kitap Kurtlarıyla Buluştu

Gündem 30.07.2020 - 22:08, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2340+ kez okundu.
 

Başkan Uysal, Kitap Kurtlarıyla Buluştu

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 1. Konyaaltı Kitap ve Kültür Şenliği’nde düzenlenen imza gününde, edebiyatla ilişkisinin çocuk yaşlarda babası Mehmet Ali Uysal’ın edebiyata olan hevesiyle başladığını belirterek, “Ondan bana geçti. Ben de hayatım boyunca okumaya, fırsat buldukça bir şeyler yazmaya dikkat ettim” dedi.  Başkan Uysal, Konyaaltı Cemevi’nde bu yıl ilki yapılan Konyaaltı Kitap ve Kültür Şenliği’nde edebiyatseverler ve kitap kurtlarıyla bir araya geldi. 50 yayınevinin katıldığı ve hafta boyu devam eden şenliğin son gününde Başkan Uysal, öykü kitabı Lavinya’nın Aşkla İmtihanı’nı okurları için imzalarken edebiyat üzerine de kısa bir söyleşi gerçekleştirdi. Edebiyatla ilişkisinin çocuk yaşlarda başladığını belirten Başkan Uysal, “Bunda babamın edebiyata olan hevesinin ilgisi var. Ondan bana geçti. Ben de hayatım boyunca okumaya, fırsat buldukça bir şeyler yazmaya dikkat ettim” dedi. Edebiyatın kendisine farklı bakış açıları kazandırdığını dile getiren Başkan Uysal, “Edebiyatla uğraşırken ne vakti hissederim ne yorgunluk bilirim. Çalıştıkça coşarım, çalıştıkça heyecanlanır, yürümeye başlarım. Yani çalıştıkça dinlendiğim tek iş öyküyle uğraştığım az zamanlar” diye konuştu.  Başkan Uysal, konuşmasının ardından kitabından “Günübirlik mutluluklar” isimli öyküsünü okurken söyleşi, Uysal’ın kitaplarını imzalamasıyla sona erdi. Başkan Uysal, etkinlikte, söyleşi öncesi sahne alan müzik grubunun isteğini de geri çevirmedi ve edebiyatseverler için gitarı eline aldı ve aslen bir İbradı - Ormana türküsü olan Cemalim’i seslendirdi. 

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 1. Konyaaltı Kitap ve Kültür Şenliği’nde düzenlenen imza gününde, edebiyatla ilişkisinin çocuk yaşlarda babası Mehmet Ali Uysal’ın edebiyata olan hevesiyle başladığını belirterek, “Ondan bana geçti. Ben de hayatım boyunca okumaya, fırsat buldukça bir şeyler yazmaya dikkat ettim” dedi. 

Başkan Uysal, Konyaaltı Cemevi’nde bu yıl ilki yapılan Konyaaltı Kitap ve Kültür Şenliği’nde edebiyatseverler ve kitap kurtlarıyla bir araya geldi. 50 yayınevinin katıldığı ve hafta boyu devam eden şenliğin son gününde Başkan Uysal, öykü kitabı Lavinya’nın Aşkla İmtihanı’nı okurları için imzalarken edebiyat üzerine de kısa bir söyleşi gerçekleştirdi.

Edebiyatla ilişkisinin çocuk yaşlarda başladığını belirten Başkan Uysal, “Bunda babamın edebiyata olan hevesinin ilgisi var. Ondan bana geçti. Ben de hayatım boyunca okumaya, fırsat buldukça bir şeyler yazmaya dikkat ettim” dedi. Edebiyatın kendisine farklı bakış açıları kazandırdığını dile getiren Başkan Uysal, “Edebiyatla uğraşırken ne vakti hissederim ne yorgunluk bilirim. Çalıştıkça coşarım, çalıştıkça heyecanlanır, yürümeye başlarım. Yani çalıştıkça dinlendiğim tek iş öyküyle uğraştığım az zamanlar” diye konuştu. 

Başkan Uysal, konuşmasının ardından kitabından “Günübirlik mutluluklar” isimli öyküsünü okurken söyleşi, Uysal’ın kitaplarını imzalamasıyla sona erdi. Başkan Uysal, etkinlikte, söyleşi öncesi sahne alan müzik grubunun isteğini de geri çevirmedi ve edebiyatseverler için gitarı eline aldı ve aslen bir İbradı - Ormana türküsü olan Cemalim’i seslendirdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.