Başkan Uysal, Muhtarlarla Kahvaltıda Buluştu

Gündem 19.09.2019 - 20:53, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2532+ kez okundu.
 

Başkan Uysal, Muhtarlarla Kahvaltıda Buluştu

Muratpaşa Belediye Başkanı Av. Ümit Uysal İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanlığı ve Muratpaşa Meclis Üyelerinin organize ettiği programda muhtarlarla bir araya geldi.
İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Mustafa Gönenç ve Muratpaşa Belediye Başkanı Av. Ümit Uysal İlçe merkezi muhtarların talep ve sıkıntıları da dinlendi.  İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanlığı öncülüğünde Erdal İnönü Parkı içinde gerçekleştirilen kahvaltı programına, mahalle muhtarlarının yanı sıra, Muratpaşa Belediye Meclis Üyeleri ve İyi Parti Muratpaşa İlçe yönetimi de da hazır bulundu. Yapılan kahvaltının ardından muhtarlar daha sonra gerçekleştirilen sohbette talep ve önerilerini Başkan Av. Ümit Uysala ilettiler. İlçe merkezi ve mahallerdeki yatırımları anlatmak, talepleri muhtarlardan bizzat dinlemek için programı hazırladığını belirten Başkan Uysal, göreve geldiği 2014 yılından itibaren yapılan çalışmalar hakkında muhtarlara bilgi verdi. MUHTARLARIMIZ BİZİM ÇALIŞMA ARKADAŞIMIZ Toplantıda konuşma yapan Muratpaşa Belediye Başkanı Av. Ümit Uysal, birlik, beraberlik ve dayanışma duygusuyla bu toplantıyı düzenlediklerini belirterek “Biz göreve geldiğimiz günden itibaren muhtarlarımızı çalışma arkadaşımız olarak gördük, muhtarlarımızın bize ilettiği hiçbir soruna ilgisiz kalmadık, birbirimizden güç alarak Muratpaşalılar için çalıştık, çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu. Başkanı Av. Ümit Uysal ayrıca, muhtarların en yakın mesai arkadaşı olduğunu dile getirerek “Muhtarlarımızla yakın ve en iyi şekilde çalışıyoruz, mahallede yaşayan vatandaşların sorunlarını bizlere ileten ve hizmetin en iyi şekilde tekrardan vatandaşa ulaşmasını sağlayan muhtarlarımızdır. Bizlerle vatandaşların arasında adeta bir köprü oluşturarak her türlü sorun ve sıkıntının üstesinden geliyorlar. Gösterdikleri gayret ve özverili çalışmalarından dolayı kendilerini kutluyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. Programının sonunda muhtarlar Muratpaşa Belediye Başkanı Av. Ümit Uysal ile birlikte toplu hatıra fotoğrafı çekildiler.
Muratpaşa Belediye Başkanı Av. Ümit Uysal İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanlığı ve Muratpaşa Meclis Üyelerinin organize ettiği programda muhtarlarla bir araya geldi.

İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Mustafa Gönenç ve Muratpaşa Belediye Başkanı Av. Ümit Uysal İlçe merkezi muhtarların talep ve sıkıntıları da dinlendi. 

İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanlığı öncülüğünde Erdal İnönü Parkı içinde gerçekleştirilen kahvaltı programına, mahalle muhtarlarının yanı sıra, Muratpaşa Belediye Meclis Üyeleri ve İyi Parti Muratpaşa İlçe yönetimi de da hazır bulundu.

Yapılan kahvaltının ardından muhtarlar daha sonra gerçekleştirilen sohbette talep ve önerilerini Başkan Av. Ümit Uysala ilettiler.

İlçe merkezi ve mahallerdeki yatırımları anlatmak, talepleri muhtarlardan bizzat dinlemek için programı hazırladığını belirten Başkan Uysal, göreve geldiği 2014 yılından itibaren yapılan çalışmalar hakkında muhtarlara bilgi verdi.

MUHTARLARIMIZ BİZİM ÇALIŞMA ARKADAŞIMIZ

Toplantıda konuşma yapan Muratpaşa Belediye Başkanı Av. Ümit Uysal, birlik, beraberlik ve dayanışma duygusuyla bu toplantıyı düzenlediklerini belirterek “Biz göreve geldiğimiz günden itibaren muhtarlarımızı çalışma arkadaşımız olarak gördük, muhtarlarımızın bize ilettiği hiçbir soruna ilgisiz kalmadık, birbirimizden güç alarak Muratpaşalılar için çalıştık, çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Başkanı Av. Ümit Uysal ayrıca, muhtarların en yakın mesai arkadaşı olduğunu dile getirerek “Muhtarlarımızla yakın ve en iyi şekilde çalışıyoruz, mahallede yaşayan vatandaşların sorunlarını bizlere ileten ve hizmetin en iyi şekilde tekrardan vatandaşa ulaşmasını sağlayan muhtarlarımızdır. Bizlerle vatandaşların arasında adeta bir köprü oluşturarak her türlü sorun ve sıkıntının üstesinden geliyorlar. Gösterdikleri gayret ve özverili çalışmalarından dolayı kendilerini kutluyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Programının sonunda muhtarlar Muratpaşa Belediye Başkanı Av. Ümit Uysal ile birlikte toplu hatıra fotoğrafı çekildiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.