Başkanı Serkan Küçükkuru’dan, 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Gündem 23.11.2021 - 15:39, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2072+ kez okundu.
 

Başkanı Serkan Küçükkuru’dan, 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, mesajında “Büyük Önderimiz, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e verilen ‘Millet Mektepleri Başöğretmenliği’ unvanının 24 Kasım 1928’de kabul edildiği tarih, 1981 yılından bu yana Öğretmenler Günü olarak kutlanmaktadır. Bizi ve çocuklarımızı yetiştiren, dolayısıyla da toplumun, medeniyetimizin temelini atan öğretmenlerimizi unutmamak, onları unutmadığımızı senede bir gün de olsa onlara hatırlatmak ve mutlu etmeye çalışmak bizim görevimizdir. Biz biliyoruz ki ancak doğru yönlendirilmiş, iyi eğitilmiş insanlarla yaşadığımız evreni değiştirmek ve güzelleştirmek mümkündür. Yine biliyoruz ki milletimiz, öğretmenlerimizin azmi, emekleri ve özverisi sayesinde medeniyet yürüyüşündeki meşalesini hiç söndürmeden yoluna devam etmektedir. Öğretmenler, yüksek ideallerle insanlarımızı aydınlık bir geleceğe taşıyan ve muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkma yolunda kararlı adımlarla ilerlememizi sağlayan şahsiyetlerdir. Toplumu; sabır, bilgi, şefkat ve merhametle yoğuran öğretmenler, aynı zamanda gençlerimize milli şuuru ve milli kimliği kazandıran, fikir ve kanaat önderleridir. Saygıdeğer öğretmenlerimiz, ülkemizin nitelikli insan gücünü eğiterek hayata hazırlamakta, gelecek kuşakların iyi yetişmeleri ve donanımlı olmaları için hiçbir fedakârlıktan kaçınmamaktadır. Hayatlarımızı aydınlatan öğreti, öğüt ve örnek davranışlarıyla rol model olan öğretmenlerimizin,  24 Kasım Öğretmenler Günü’nü yürekten kutluyor, şükranlarımı sunuyorum. Yıllarını bu mesleğe adamış emekli öğretmenlerimize sağlık, huzur ve esenlikler temenni ediyor, ebediyete intikal eden değerli öğretmenlerimizi de saygı ve rahmetle anıyorum” dedi
İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, mesajında “Büyük Önderimiz, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e verilen ‘Millet Mektepleri Başöğretmenliği’ unvanının 24 Kasım 1928’de kabul edildiği tarih, 1981 yılından bu yana Öğretmenler Günü olarak kutlanmaktadır. Bizi ve çocuklarımızı yetiştiren, dolayısıyla da toplumun, medeniyetimizin temelini atan öğretmenlerimizi unutmamak, onları unutmadığımızı senede bir gün de olsa onlara hatırlatmak ve mutlu etmeye çalışmak bizim görevimizdir.

Biz biliyoruz ki ancak doğru yönlendirilmiş, iyi eğitilmiş insanlarla yaşadığımız evreni değiştirmek ve güzelleştirmek mümkündür. Yine biliyoruz ki milletimiz, öğretmenlerimizin azmi, emekleri ve özverisi sayesinde medeniyet yürüyüşündeki meşalesini hiç söndürmeden yoluna devam etmektedir.

Öğretmenler, yüksek ideallerle insanlarımızı aydınlık bir geleceğe taşıyan ve muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkma yolunda kararlı adımlarla ilerlememizi sağlayan şahsiyetlerdir. Toplumu; sabır, bilgi, şefkat ve merhametle yoğuran öğretmenler, aynı zamanda gençlerimize milli şuuru ve milli kimliği kazandıran, fikir ve kanaat önderleridir.

Saygıdeğer öğretmenlerimiz, ülkemizin nitelikli insan gücünü eğiterek hayata hazırlamakta, gelecek kuşakların iyi yetişmeleri ve donanımlı olmaları için hiçbir fedakârlıktan kaçınmamaktadır. Hayatlarımızı aydınlatan öğreti, öğüt ve örnek davranışlarıyla rol model olan öğretmenlerimizin,  24 Kasım Öğretmenler Günü’nü yürekten kutluyor, şükranlarımı sunuyorum. Yıllarını bu mesleğe adamış emekli öğretmenlerimize sağlık, huzur ve esenlikler temenni ediyor, ebediyete intikal eden değerli öğretmenlerimizi de saygı ve rahmetle anıyorum” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.