Başpehlivan Aygün Ailesine Taziye Ziyareti

Gündem 08.09.2020 - 19:53, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2287+ kez okundu.
 

Başpehlivan Aygün Ailesine Taziye Ziyareti

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Cumhuriyet Halk Partisi Spor Kurulu Başkanı ve Genel Başkan Baş Danışmanı Kenan Nuhut ile birlikte geçtiğimiz hafta uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden Kırkpınar Başheplivanı Hakkı Aygün’ün ailesine taziye
Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Cumhuriyet Halk Partisi Spor Kurulu Başkanı ve Genel Başkan Baş Danışmanı Kenan Nuhut ile birlikte geçtiğimiz hafta uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden Kırkpınar Başheplivanı Hakkı Aygün’ün ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Üzüntülerini dile getiren Başkan Turgay Genç, “Antalya’nın yetiştirdiği başarılı bir değeri haince bir pusuyla kaybettik. Antalya’mızın ve tüm güreş camiamızın başı sağ olsun” dedi. Cumhuriyet Halk Partisi Spor Kurulu Başkanı Kenan Nuhut da Başpehlivan Aygün’ün Ailesine ve tüm güreş camiasına baş sağlığı dilerken, tuzağa düşürülerek öldürülen genç sporcunun davasının hem Cumhuriyet Halk Partisi hem de Spor Kurulu olarak takipçisi olacaklarını söyledi.  Başpehlivan Hakkı Aygün geçtiğimiz salı gecesi tuzağa düşürülerek öldürülmüş olaydan sonra kaçan ve kısa sürede yakalanarak gözaltına alınan katil zanlısı U. C. F.  çıkarıldığı nöbetçi mahkemede tutuklanmıştı. Olayın ardından güreş camiası ayağa kalkmış ve yakalanan kişinin tetikçi olduğunu asıl azmettiricilerin de yakalanarak gerekli cezayı almaları gerektiğini söylemişlerdi. Güreş camiası tarafından sosyal medyada paylaşılan,  'Hakkı için adalet' etiketi  en çok paylaşılan konu başlığı olarak dikkat çekti.
Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Cumhuriyet Halk Partisi Spor Kurulu Başkanı ve Genel Başkan Baş Danışmanı Kenan Nuhut ile birlikte geçtiğimiz hafta uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden Kırkpınar Başheplivanı Hakkı Aygün’ün ailesine taziye

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Cumhuriyet Halk Partisi Spor Kurulu Başkanı ve Genel Başkan Baş Danışmanı Kenan Nuhut ile birlikte geçtiğimiz hafta uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden Kırkpınar Başheplivanı Hakkı Aygün’ün ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Üzüntülerini dile getiren Başkan Turgay Genç, “Antalya’nın yetiştirdiği başarılı bir değeri haince bir pusuyla kaybettik. Antalya’mızın ve tüm güreş camiamızın başı sağ olsun” dedi. Cumhuriyet Halk Partisi Spor Kurulu Başkanı Kenan Nuhut da Başpehlivan Aygün’ün Ailesine ve tüm güreş camiasına baş sağlığı dilerken, tuzağa düşürülerek öldürülen genç sporcunun davasının hem Cumhuriyet Halk Partisi hem de Spor Kurulu olarak takipçisi olacaklarını söyledi. 

Başpehlivan Hakkı Aygün geçtiğimiz salı gecesi tuzağa düşürülerek öldürülmüş olaydan sonra kaçan ve kısa sürede yakalanarak gözaltına alınan katil zanlısı U. C. F.  çıkarıldığı nöbetçi mahkemede tutuklanmıştı. Olayın ardından güreş camiası ayağa kalkmış ve yakalanan kişinin tetikçi olduğunu asıl azmettiricilerin de yakalanarak gerekli cezayı almaları gerektiğini söylemişlerdi. Güreş camiası tarafından sosyal medyada paylaşılan,  'Hakkı için adalet' etiketi  en çok paylaşılan konu başlığı olarak dikkat çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.